Mondihome’dan Kayserisporlu açılış!

Mondihome mağzalarına dün bir yenisini ekledi. İstanbul’daki Metrocity AVM’nin içinde bulunan 381. mağaza olan İstanbul Akçay Mobilya’nın açılışı Erciyes Anadolu Holding Yönetim Kurulu Üyesi ve CEO’su Doç. Dr. Alpaslan Baki Ertekin, Genel Müdür Özkan Yıldırım, marka yöneticileri, Mondihome Kayserispor Başkanı Ali Çamlı, yöneticiler ve futbolcuların katılımlarıyla gerçekleşti.

Törende konuşan CEO Ertekin, “Bu açılışı saat olarak biraz daha genç planlamıştık. Ama takdir edersinizki Kayserispor yarın (bugün) Beşiktaş ile çok önemli bir maça çıkacak. Onlar için programımızı biraz erkene aldık. Takıma belki ilk defa yüz yüze bir şeyler söyleme fırsatı buldum. Arkanızda sponsorunuz olan grup, Türkiye’nin en büyük endüstri gruplarından biri. Biz 8 sektörde hizmet veriyoruz. Bu 8 sektörün 5’inde Türkiye’de birinciyiz. 60 milyar üzerinde ciro üreten bir grubuz. Böyle bir grubun sizin arkanızda olduğunu unutmayın. Bu vesileyle mağzamızın açılışına katıldığınız için teşekkür ediyorum. Mondi bizim mobilya sektöründe üç markamızdan en arkadan geleni, ama önü en açık olanı” diye konuştu.

Kayserispor Başkanı Ali Çamlı ise şu ifadeleri kullandı: “Böyle büyük bir yatırımda, Alpaslan Baki Ertekin’in yanında olmak istedik tüm takım olarak. İnşallah daha birçok açılışta da bulunmaya devam ederiz. Çok güzel bir mağaza daha kazandırmışlar İstanbul’a. Kayserispor çok bereketli çok iyi gidiyor. İnşallah bu güzel ve bereketli gidiş, bu mağzamıza, Mondihome’a da yansır. Alpaslan Bey bana ‘Kayserispor’u şampiyon görmek istiyorum’ dedi. Ben de ‘Benim gönlümde 30 yıldır şampiyon’ dedim. İnşallah sponsorumuz Mondihome’un katkılarıyla bu büyük başarıya da ulaşacağız.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*