NBA’de hakem skandalı! LeBron James çılgına döndü

NBA’de geçtiğimiz gece Boston Celtics sahasında Los Angeles Lakers‘ı konuk etti. Kıyasıya mücadeleye sahne olan maçın son pozisyonunda LeBron James adeta çılgına döndü.

UZATMALARA GİTTİ

Son anlarına kadar büyük bir nücadeleye sahne olan maç.ın 4. çeyreği adeta nefesleri kesti. 4. çeyreğin sonunda maçta 105-105’lik eşitlik varken Los Angeles Lakers’ta LeBron James, Celtics potasına doğru hücum etti. Jayson Tatum’un müdahalesi ile yıldız basketbolcu sayıyı bulamadı ancak faul bekledi. Maçın hakemleri ise aynı kararda değildi ve sürenin bittiğini işaret etti. Böylelikle maç uzatmalara gitti.

LEBRON ÇILGINA DÖNDÜ

Hakemlerin kararı sonrası adeta çılgına dönen LeBron James ve takım arkadaşları yoğun itirazlarda bulundular. Lakers forması giyen Patrick Beverley ise eline kenardan fotoğraf makinesi alarak posizyonu göstermek için hakemin yanına geldi. Maçın hakemi ise basketbolcuya teknik faul verdi.

KAZANAN CELTICS OLDU

Uzatmaya giden maçta kazanan taraf 125-121 ile Boston Celtics oldu. Celtics 51. maçında 36. galibiyetini alırken Lakers 50. maçında 27. yenilgisini yaşadı.

Boston Celtics’ta Jaylen Brown 37 sayı, 9 ribaundla yıldızlaşırken Jayson Tatum ise 30 sayı, 11 ribaundla mücadele etti. Los Angeles Lakers’ta LeBron James’in 41 sayı, 9 ribaund, 8 asistlik çabası galibiyet için yeterli olmadı.

MAÇIN ARDINDAN TEPKİ GÖSTERDİ

Maçın ardından hayal kırıklığı yaşadığını belirten LeBron James, yaşananlara şu sözlerle tepki gösterdi: “Bu maçları her gün izliyorum. Başka kimsenin başına geldiğini görmüyorum. Bu sadece tuhaf.”

HATA YAPTIKLARINI KABUL ETTİ

Maçın hakemi Eric Lewis, tartışılan pozisyonla ilgili hata yaptıklarını kabul ederek, maç sırasında faulü kaçırdıklarını itiraf etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*