Nicolo Zaniolo’nun menajeri Gardi açıkladı: En yüksek teklifi Fenerbahçe yaptı

Galatasaray’ın Roma’dan 15 milyon Euro bonservis bedeli ödeyerek kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo ile ilgili Fenerbahçe gelişmesini menajeri George Gardi açıkladı.

GALATASARAY BONSERVİSİNE 15 MİLYON EURO ÖDEDİ
Sarı-kırmızılılar ara transfer döneminde Nicolo Zaniolo’yu kadrosuna katarak dikkatleri üzerine çekti. Sarı-kırmızılılar, Zaniolo transferi için Roma’ya 15 milyon Euro bonservis bedeli ödedi.

İLK MAÇINDA GALİBİYETİ GETİRDİ
Nicolo Zaniolo, Galatasaray’daki ilk maçına damga vurdu. Galatasaray’ın sahasında Kasımpaşa’yı konuk ettiği maçta oyuna ikinci yarıda dahil olan İtalyan yıldız, Rashica’nın asistinde sarı-kırmızılı formayla ilk golünü attı ve takımına 3 puanı getirdi.

Zaniolo’nun Kasımpaşa maçındaki golü sonrası İtalyan basını Zaniolo’yu manşetlere taşımıştı.

MILAN VE TOTTENHAM ŞİMDİDEN ZANIOLO’NUN PEŞİNDE
Zaniolo’yu kadrosuna katmak isteyen Tottenham ve Milan, oyuncunun serbest kalma bedelini ödeyerek yaz transfer döneminde hamle yapmayı planlıyor. İtalyan basınında Juventus’un da Zaniolo’yu renklerine bağlamak istediği ve 35 milyon Euroluk serbest kalma bedelini ödeyerek İtalyan yıldızı kadrosuna katmayı planladığı aktarıldı.

‘FENERBAHÇE ZANIOLO İÇİN TEKLİF YAPTI’
Il Tempo’nun haberine göre Menajer George Gardi, Fenerbahçe’nin Zaniolo için tekli yaptığı söyledi. İtalyan menajer Gardi: “Fenerbahçe, Zaniolo için Roma’ya teklif yaptı. En yüksek teklif onlarındı. Zaniolo’nun hiç şüphesi yoktu ve kararını Galatasaray’dan yana verdi, sadece Galatasaray’ı istedi.” ifadelerini kullandı.

GARDI, ALİ KOÇ İLE ANLAŞMAMIŞTI
İtalyan menajer ile 2019’da yaşadığı anlaşmazlığın ardından Fenerbahçe’nin adeta rakibi oldu. George Gardi, Trabzonspor ve Galatasaray’a getirdiği yıldızlarla sarı-lacivertli takımın rakiplerinin güçlenmesini sağladı. Milliyet Gazetesi’nden Mustafa Anıklı konuyla ilgili şu yazıyı yazmıştı:

Mauro Icardi, Dries Mertens, Lucas Torreira ve son olarak da Nicolo Zaniolo… Dördü de, Galatasaray’ın birer yıldızı… Ancak dördünün ortak özelliği; İtalyan menajer George Gardi’nin aracılığıyla Türkiye’ye gelmiş olması…

Ülkemize Mario Gomez, Samuel Eto’o, Samir Nasri, Marek Hamsik, Gervinho, Peres gibi isimleri kazandıran George Gardi’nin Türkiye’de anlaşamadığı bir isim var; o da Fenerbahçe Başkanı Ali Koç…

ELJİF ELMAS İÇİN 18 MİLYON EUROLUK TEKLİF GETİRDİ
İtalyan menajerin Koç ile yollarının kesişmesi, Eljif Elmas’ın transferi sırasında oluyor. 2019’da Fenerbahçe ile karşı karşıya gelen Gardi, Ali Koç’a şu ifadeleri kullanır:

“Bugüne kadar en yüksek bonservis kazancınız nedir?” Ali Koç, “16 milyon euro” olduğunu söyler. İtalyan menajer, ona bakarak, “Kulübe en çok kazandıran başkan olacaksınız. Elmas’ı 16 milyon euronun üzerinde satacağım” der. Gerçekten de, birkaç ay içerisinde, 16.2 milyon garanti olmak üzere, bonuslarla, 18 milyon euroluk bir teklif getirir ve Eljif Elmas, Napoli’nin yolunu tutar.

FENERBAHÇE İLE COMOLLI YÜZÜNDEN MAHKEMELİK
Ancak bu transfer, Gardi ile Koç’un arasını açar. Daha doğrusu, o dönemde görevde bulunan Comolli ortalığı karıştırır. Sarı-lacivertliler, İtalyan menajere, “Sen futbolcunun menajerisin. Ondan al” diyerek para vermez, Gardi de, Fenerbahçe’yi mahkemeye verir. İşte o andan itibaren ünlü menajer, kim Fenerbahçe’nin rakibiyse, ona çalışır(!), Trabzonspor’a şampiyonluğu kazandıran Hamsik, Gervinho ve Peres’i getirir. Bu sezon da Galatasaray’ın parlayan yıldızlarını…

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*