ÖZEL | Beşiktaş’ta Weghorst’un sözleşmesi feshediliyor! İşte Hollandalı yıldızın veda sözleri

Beşiktaş’ta son günlerin en çok merak edilen konusu artık netlik kazanıyor. Beşiktaş’ın Süper Lig’in 18. haftasında Kasımpaşa ile oynadığı karşılaşmada attığı golün ardından taraftara veda eden Wout Weghorst’un sözleşmesi feshediliyor. Wout Weghorst fesih sonrası veda açıklamasında bulunurken Beşiktaş’ın kasasına girecek olan bonservis bedeli de belli oldu. İşte ayrıntılar…

TARAFTARA VEDA ETTİ

Wout Weghorst, Beşiktaş-Kasımpaşa maçında büyük bir sürprize imza attı. Hollandalı golcü attığı golün ardından Beşiktaş taraftarlarının önüne giderek veda etti. Hollandalı golcünün bu hareketi büyük tartışmalara yol açtı. Gazeteci Serdar Sarıdağ, Weghorst’un taraftara veda ettiği dakikalarda bir anlaşmanın olmadığını ve bu hareketin gereksiz olduğunu vurguladı.

İNGİLİZ BASINI DETAYLARI DUYURDU

İngiltere’den The Athletic ve Daily Mail, Manchester United’ın Weghorst’un transferi için Burnley ile anlaşma sağladığını ve transferin kısa süre içinde gerçekleşeceğini belirtti. Haberlere göre Manchester United, Burnley ve Beşiktaş’ın Weghorst transferi konusunda kesin anlaşma sağladığı iddia edildi.

İSTANBUL’DAN AYRILIYOR

Beşiktaş’ta Wout Weghorst bilmecesi sona eriyor. Kasımpaşa maçında attığı golün ardından Beşiktaş taraftarlarına veda eden Hollandalı yıldızın Manchetser United’a transferi artık an meselesi.

Hollandalı golcünün transferinin önümüzdeki günlerde netlik kazanması bekleniyor. A Spor’dan Sercan Dikme’nin haberine göre Beşiktaş’ta eşyalarını toplayan Weghorst, İstanbul’dan ayrılıyor. Habere göre Wout Weghorst, Beşiktaş’ın Konyaspor ile oynayacağı karşılaşmanın kadrosunda da yer almayacak.

WEGHORST’UN SÖZLEŞMESİ FESHEDİLİYOR

Serdar Sarıdağ’ın haberine göre, Beşiktaş’ta Weghorst’un sözleşmesi feshediliyor. Weghorst’un Beşiktaş’tak bonuslarını da bırakarak Manchester United’a gitmek istediği öğrenildi. Beşiktaş’ın Weghorst’tan 3 milyon Euro gelir elde edeceği bilgisine ulaşıldı. Fesih işlemlerinin ardından Hollandalı futbolcunun İstanbul’dan ayrılarak İngiltere’ye hareket etmesi bekleniyor.

WEGHORST’TAN VEDA SÖZLERİ

Beşiktaş ve Weghorst arasındaki fesih işlemleri sürerken Hollandalı futbolcudan veda açıklaması geldi. Weghorst, “Bu benim en büyük hayallerimden biri. Manchester City ile oynanacak karşılaşmaya yetişmek istiyorum.” ifadelerini kullandı.

WEGHORST’UN PERFORMANSI

Beşiktaş’ın sezon başında Burnley’den satın alma opsiyonuyla kadrosuna kattığı Wout Weghorst, siyah-beyazlı formayla bu sezon 18 resmi karşılaşmada görev yaptı. Weghorst bu maçlarda 9 gol atarken 4 asit yaptı. Weghorst ayrıca Katar 2022’de Hollanda Milli Takımı ile Arjantin’e 2 gol atarak tüm dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*