Paris Saint Germain’de Luis Enrique ve Xabi Alonso sesleri

Fransa Ligue 1 ekiplerinden Paris Saint Germain’de gelecek sezon adına teknik direktör değişimi yaşanacağı öne sürüldü. Teknik Direktör Christophe Galtier’in 1 yıl daha sözleşmesi bulunmasına rağmen yollarını ayırmayı planlayan Fransız devinin listesinde iki önemli ismin yer aldığı kaydedildi.

İspanyol basınından Marca’da yer alan habere göre; Paris Saint Germain’de bu görev için ilk aday Luis Enrique oldu. Teknik direktörlük görevine tartışmasız bir ismi getirmeyi hedefleyen Fransız devinin liste başı olarak İspanyol teknik adamı belirlediği belirtildi. Luis Enrique ile Paris Saint Germain arasındaki görüşmelerin devam ettiği vurgulandı.

DİĞER ADAY XABI ALONSO

Fransız basınından RMC Sport’ta yer alan habere göre; Paris Saint Germain’in teknik direktörlük görevi için düşündüğü diğer aday Xabi Alonso. Ligue 1 devinin İspanyol teknik direktörle görüşmelere başladığı öğrenildi. Buna karşın Xabi Alonso’nun Real Madrid’de görev yapmak istediği kaydedildi.

Bayer Leverkusen’in de Xabi Alonso’nun sözleşmesini uzatmak için harekete geçtiği ve görüşmelerini hızlandırdığı vurgulandı. Paris Saint Germain’in 41 yaşındaki çalıştırıcı için tüm şartları zorlayacağı ifade edildi.

LUIS ENRIQUE’NİN KARNESİ

İspanya Milli Takımı’nda 38 maçta görev alan Luis Enrique bu süreçte 20 galibiyet, 11 beraberlik ve 7 mağlubiyet ile maç başına 1.87 puan ortalaması yakaladı. Barcelona’da 3 sezon görev alan Luis Enrique, 1 Şampiyonlar Ligi ve 2 La Liga olmak üzere toplam 9 kupa kazandı.

Paris Saint Germain’in Luis Enrique ile anlaşamaması halinde listesindeki diğer adaylar Thiago Motta, Jose Mourinho ve Xabi Alonso ile görüşeceği aktarıldı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*