Sancak, ‘Çok sorun yaşayacak’ demişti! Balotelli’nin sarhoş videosu ortaya çıktı

Süper Lig ekiplerinden Adana Demirspor’da forma giyen ve ilginç karakteriyle sürekli gündem olmayı başaran İtalyan golcü Mario Balotelli, yeni takımında şimdiden skandala imza attı.

BALOTELLI, SION MACERASINA YELKEN AÇTI

Geçen sezonun flaş golcüsü Mario Balotelli, ay başında İsviçre temsilcisi Sion’a transfer oldu. Kulüpten yapılan resmi açıklamada, 2 milyon 620 bin euro bonservis bedeliyle transferin gerçekleştiği ifade edildi.

PERFORMANSI TEPKİ ÇEKTİ

Adana ekibi yıldız golcüyü takımda tutmak istese de ayrılmayı kafaya koyan Balotelli, İsviçre ekibi Sion’a gitti. Yeni takımında iki maçta toplamda 52 dakika forma giyen Balotelli, yetersiz performansıyla büyük tepki çekmişti.

‘SEZONU SİON’DA BİTİREMEZ!’

Oyuna ikinci yarılarda dahil olan futbolcu için İsviçreli efsane futbolcu Georges Bregy sert eleştirilerde bulunmuş, ‘Balotelli kafasında bir şeyleri değiştirmeli. Elbette takıma ve lige alışması için birkaç maça ihtiyacı var ama benim büyük soru işaretlerim var. Böyle giderse muhtemelen sezonu Sion’da bitiremez.” ifadelerini kullanmıştı.

SANCAK: ‘ORADA ÇOK SORUN YAŞAYACAK’ DEMİŞTİ

Adana Demirspor Başkanı Sancak ise dün basınla yaptığı toplantıda Sion’a transfer olan Mario Balotelli için, “Mario bu, her gün bir haberi çıkıyor. Onu Sion’da dizginleyecek bir Murat Sancak yok, kahrını çekecek Gökhan Göktürk yok. Orada çok sorun yaşayacağını düşünüyorum” demişti.

SARHOŞ VİDEOSU ORTAYA ÇIKTI

Hem Georges Bregy’yi hem de Murat Sancak’ı haklı çıkaran bir gelişme yaşandı. Sion’un yeni golcüsü Mario Balotelli’nin Lozan sokaklarında ayakta duramayacak kadar sarhoş halde bir kadına sarılarak yürümeye çalışırken bir videosu ortaya çıktı.

AYAK DURMAKTA ZORLANDI

Sokakta kendisini tanıyan bir kişinin kayda aldığı videoda Balotelli’nin solunda sarıldığı bir kadın, sağ yanında da ayakta durmasına yardımcı olan bir erkeğin olduğu görülüyor. Yerel basının haberine göre bardan çıkan ve yürümekte zorlanan Balotelli’nin gülerek Parking Indigo yönüne doğru güçlükle gittiği ifade edildi. 

KUPA MAÇINDA OYNAYABİLECEK Mİ?

Sion’un görüntülerle ilgili bir açıklama yapmadığı belirtilen haberde Balotelli’nin Rapperswil-Jona ile yarın oynanacak kupa maçında forma giyip giyemeceği merak konusu olduğu ifade edildi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*