Sevilla maçı öncesi Fenerbahçe’ye yıldız futbolcudan kötü haber!

UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu ilk maçında İspanyol temsilcisi Sevilla’ya 2-0 mağlup olan Fenerbahçe, maçın hazırlıklarına devam ederken yıldız futbolcudan kötü haber geldi.

ÇALIŞMALAR SÜRÜYOR

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi Son 16 Turu rövanş maçında İspanya temsilcisi Sevilla ile oynayacağı rövanş maçın hazırlıklarını sürdürüyor. Sarı-lacivertli ekip geçtiğimiz gün Jorge Jesus yönetiminde gerçekleştirdiği antrenman ile çalışmalarına devam etti.

KRİTİK 90 DAKİKALAR

16 Mart Perşembe akşamı Sevilla ile 2-0 kaybettiği ilk maçın rövanşında Kadıköy’de karşılaşacak sarı-lacivertliler, ligde de arka arkaya kritik 90 dakikalara çıkacak. Takım ligde bu haftayı bay geçse de gelecek hafta Alanyaspor deplasmanı, sonra da Kadıköy’de Beşiktaş derbisi olacak. Ayrıca kupada da Kayserispor mücadelesi eklenecek. Kısacası tüm hedefler için hayati bir süreç başlayacak.

OOSTERWOLDE’NİN BEKLEYİŞİ SÜRÜYOR

Fenerbahçe, ara transfer döneminde Jayden Oosterwolde’yi kadroya katmak için çok uğraştı ve sonunda başardı. Ancak 30 Ocak’ta gelen Hollandalı sol bek, henüz 11’de şans bulamazken, sadece Konya maçının son 22 dakikasında süre aldı.

Jesus, Sevilla karşısında Lincoln’ü çıkardıktan sonra da Oosterwolde yerine Samuel’i oyuna soktu ve Ferdi’yi sola çekti. 21 yaşındaki oyuncu, hocasının kendisine vereceği şansı beklemeye devam ediyor.

LINCOLN’DEN VAZGEÇEMEDİ

Jorge Jesus, Brezilyalı öğrencisini tam anlamıyla joker yaptı. Tecrübeli teknik adam, sezonun ilk bölümünde Alioski, ikinci bölümünde ise Oosterwolde transferlerine rağmen sol bekte Lincoln’den vazgeçmedi. Jorge Jesus Sevilla maçında da sol bekte Lincoln’e görev verdi.

MAÇ ÖNCESİ KÖTÜ HABER

23 yaşındaki oyuncu, Sevilla mücadelesinde adalesinde yaşadığı sorun nedeniyle sakatlanarak kenara gelmişti. Lincoln’ün tedavisine hemen başlandı. Ancak Brezilyalı futbolcunun maçta forma giymesi beklenmiyor.

Jorge Jesus’un Lincoln’ün yerine sol bek pozisyonunda Ferdi Kadıoğlu’na şans vermesi beklenirken sağ bek de ise Osayi Samuel’in görev yapması bekleniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*