Sevilla’da kriz var! Acuna, Sampaoli’nin gönderdiği taktik kağıdını yırttı

Fenerbahçe, son 16 turu kura çekimine seri başı olarak katılmıştı.

Buna rağmen muhtemel rakipler arasında Juventus, Manchester United, Arsenal gibi devler vardı. Sarı-lacivertliler, kura sonrasında İspanya’nın Sevilla takımıyla eşleşti.

6 kez kupayı müzesine götürdü

Avrupa’da futbola ilgi duyan herkes için Sevilla denilince muhtemelen akıllara gelen ilk şey UEFA Kupası/Avrupa Ligi oluyor… İspanyol ekibi, 2006, 2007, 2014, 2015, 2016 ve 2020’de Kupa 2’de finale çıktı ve bunların tamamında sahadan zaferle ayrıldı. Sevilla, 6 şampiyonlukla turnuva tarihinin en başarılı takımı konumunda.

Kabus gibi geçen bir sezon

İspanyol ekibinin kadrosunda Bono, Oliver Torres, Ivan Rakitic, Lucas Ocampos, Erik Lamela, Suso, Youssef En-Nesyri gibi önemli oyuncular var. Ayrıca bir dönem Galatasaray forması giyen Alex Telles, Fernando ve Marcao da (Geçen yaz transfer oldu) tanıdık isimler. Kaliteli kadroya rağmen Sevilla iyi bir sezon geçirmiyor.

Acuna taktik kağıdını yere attı

Düşme hattına sadece 2 puan uzaklıkta bulunan İspanyol devinde Acuna’nın tepkisi ise olay oldu.

Sırp futbolcu Gudelj’in getirip İspanyol oyuncu Olivier Torres’e verdiği taktik kağıdı, Arjantinli Acuna’nın hışmına uğradı. Acuna’nın kağıdı alıp yırtıp yere atması, takımda Sampaoli’nin otoritesinin sarsıldığını ortaya koydu.

İlk maç 9 Mart’ta

Fenerbahçe, UEFA Avrupa Ligi’nde Sevilla ile 9 Mart’ta deplasmanda ilk eleme maçını oynayacak. Rövanş ise 16 Mart’ta olacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*