Sevilla’dan Fenerbahçe maçı öncesi Alex Telles’e yeni görev

UEFA Avrupa Ligi’nde Fenerbahçe ile eşleşen Sevilla’da sakatlığı geçen Alex Telles, yeniden sahalara döndü. Üç aya yakın bir süredir sahalardan uzak kalan eski Galatasaraylı futbolcu, dört gün içinde iki maçta 90’ar dakika görev yaparak tamamen iyileştiğini gözler önüne serdi.

SAKATLIK SONRASI GÖREV DEĞİŞİMİ

Ancak Brezilyalı futbolcunun görev bölgesindeki değişiklik dikkat çekti. Sakatlık öncesi kırmızı-beyazlı takımda doğal bölgesi olan sol bekte forma giyen Telles, sakatlıktan döndükten sonra çıktığı iki maçta stoper olarak görev yaptı.

LaLiga’da geçtiğimiz günlerde oynanan Rayo Vallecano maçı ve ardından dün gece Avrupa arenasındaki PSV Eindhoven karşılaşmalarında 30 yaşındaki isim kesici rolüne büründü.

‘MUCİZEVİ ŞEKİLDE ÖVGÜYE LAYIK’

Fenerbahçe maçları öncesinde İspanyol ekibinde yaşanan bu görev değişimi dikkatleri çekti. İspanya basınında oyuncunun yeni görevini yadsımadığı belirtilerek “Mucizevi olarak övgüye layık şekilde adapte oldu” denildi. Manchester United’dan kiralık olarak Sevilla’da bulunan Alex Telles, bu sezon 14’ü ligde, 7’si Avrupa kupalarında olmak üzere 21 maçta oynayarak 3 asiste imzasını attı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*