Shane Larkin’in yerine Furkan Korkmaz

A Milli Basketbol Takımı Başantrenörü Ergin Ataman, Avrupa Şampiyonası son 16 turunda bugün oynanacak Fransa maçı öncesi açıklamalarda bulunurken, Shane Larkin hakkında kötü haberi de verdi.

Sakatlığı devam eden yıldız basketbolcunun durumuyla ilgili başarılı çalıştırıcı, “Shane Larkin’in ameliyat olması gerekiyor. Ciddi bir yırtık söz konusu. Maçlarda oynayamayacak. Topu bile tutamadığını söyledi” ifadelerini kullandı. Zorlu maçtaki planlarından da bahseden Ataman, “Furkan, Philadelphia’da oyun kurucu da oynamıştı. Fransa güçlü bir rakip ve onunla eksikliğimizi gidermeye çalışacağız. Shane Larkin, takımda en çok asist yapan oyuncuydu, eksikliğini tabii ki hissedeceğiz. Ancak biz elimizden geleni yapacağız” diye konuştu.

Türkiye’nin bugün Fransa ile oynayacağı mücadele Almanya’nın başkenti Berlin’deki Mercedes-Benz Arena’da oynanacak ve TSİ 13.00’te başlayacak, NTV’den canlı yayınlanacak. A Milli Basketbol Takımı, İspanya, Karadağ, Belçika, Bulgaristan ve Gürcistan ile yer aldığı A Grubu’nu 3 galibiyet ve 2 mağlubiyet sonucunda 2. tamamlayarak son 16 turuna yükseldi.

Fransa ise Almanya, Macaristan, Slovenya, Litvanya ve Bosna Hersek ile bulunduğu B Grubu’nu aynı galibiyet ve mağlubiyetle üçüncü bitirerek yoluna devam etti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*