Suudi Arabistan’a bir yıldız daha! Fabinho anlaşma sağladı

Liverpool’da forma giyen Fabinho, gösterdiği performans ile tüm dikkatleri üzerine çekti. Transfer sezonunda birçok takım ile ismi geçen yıldız futbolcu, Suudi Arabistan ekibi ile anlaşma sağladığı öğrenildi.

AL-ITTİHAD, KARİM BENZEMA’YI KADROSUNA KATTI

Suudi Arabistan Pro Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Al-Ittihad kulübü Fransız yıldız Karim Benzema ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid’de başarılarla dolu kariyere imza atan 35 yaşındaki forvet, kariyerine Suudi Arabistan’da devam edecek. Al-Ittihad kulübü sosyal medya hesabından Benzema’nın transferini resmen duyurdu.

N’GOLO KANTE, AL-ITTİHAD’DA

2016 yılından beri Chelsea’de forma giyen N’Golo Kante’nin yeni adresi Suudi Arabistan oldu. Fransız futbolcu, yakın zamanda Karim Benzema’nın da transfer olduğu Al Ittihad ile anlaştı. Suudi Arabistan temsilcisi ile 4 yıllık sözleşme imzalayan Kante, senelik 25 milyon eurodan toplamda 100 milyon euro kazanacak.

FABINHO’NUN KARİYERİ

Liverpool forması giyen Fabinho, kariyeri boyunca toplam 483 resmi karşılaşma çıktı. Yıldız futbolcu söz konusu maçlarda 44 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, 33 kez de takım arkadaşlarına gol pası verdi. Fabinho’nun İngiliz ekibi ile 2026’ya kadar sözleşmesi bulunuyor.

AL ITTİHAD İLE ANLAŞMAYA VARDI

Sporx’in haberine göre Brezilyalı oyuncu, Al Ittihad ile anlaşmaya vardı. Bu gelişmenin ardından Fabinho, Liverpool’un Almanya kampı kadrosuna da alınmadı.

47 MİLYON EURO ÖDENECEK

Al Ittihad, 29 yaşındaki futbolcu için Liverpool’a 47 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Suudi Arabistan temsilcisi, Fabinho transferi ile birlikte Karim Benzema ve N’Golo Kante’nin ardından bu yaz bir önemli ismi daha kadrosuna katmış olacak.

Fabinho’nun Al Ittihad’a transferinin kısa süre içerisinde resmiyet kazanması bekleniyor.

 

 

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*