Taraftarlardan dikkat çeken Weghorst tavsiyesi! ‘Daha kötü olamaz’

Beşiktaş’tan ayrılıp Mnachester United’e transfer olan Wout Weghorst , yeni takımında aldığı sürede istenilen performansı sergileyemedi. Taraftarların Weghorst hakkında attığı yorumlar dikkat çekti.

BEŞİKTAŞ’A 3 MİLYON EURO KAZANDIRDI

Beşiktaş’ın sezon başında Burnley’den kiraladığı Wout Weghorst’un kiralık anlaşmasını Championship ekibi devre arasında feshetti. Burnley bu sözleşme feshi için Beşiktaş’a 3 milyon euro bedel ödedi.

KARİYERİNDE İLK KUPASINI KAZANDI

Manchester United’ın Hollandalı forveti yapılan eleştirilere rağmen gösterdiği performansla taraftarların beğenisini kazandı. İngiltere’deki Carabao Cup Finali’nde Newcastle United’ı 2-0 ile geçen Manchester United şampiyonluğa ulaştı. Wout Weghorst da kariyeri boyunca ilk kez bir kupa sevinci yaşadı.

2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Elemeleri A Grubu maçında İskoçya ile Güney Kıbrıs karşı karşıya geldi. İskoçya’nın 3-0 kazandığı mücadelede Manchester United’ın orta alan oyuncusu Scott McTominay attığı iki golle yıldızlaştı.

İngiliz taraftarlar Menajer Erik ten Hag’a bazı tavsiyelerde bulundu. Bir Manchester United taraftarı; “Beni dinle McTominay, Weghorst’un yerine 9 numara olarak oynamalı” şeklinde tweet attı.

Bir başka taraftar ise, “McTominay, Weghorst’tan daha büyük bir gol tehdidi yeterince adil” şeklinde yanıt verdi.

Dİğer bir taraftar ise, “McTominay’in yarım saatliğine Weghorst’un mevkisinde oynamasını gerçekten istiyorum. Gerçekten daha kötü olamaz” diye konuştu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*