Tayyip Talha Sanuç: En doğru adresteyim

Beşiktaş’ın bu sezon kadrosuna kattığı Emrecan Uzunhan ve Tayyip Talha Sanuç dünkü idman öncesinde açıklamalarda bulundu.Takıma geleli kısa bir süre olduğunu söyleyerek sözlerine başlayan yeni transfer Sanuç, “Bu süre boyunca doğru adreste olduğumu anladım. Aile ortamı, adaptasyon sürecini hızlandırdı. Transfer sürecinin benim için en doğru şekilde bittiğine inanıyorum. En doğru yere geldiğimin farkına vardım” dedi.Fenerbahçe derbisi için de konuşan Sanuç, “Önümüzde çok önemli bir maç var ve hedefimiz sezon sonunda şampiyonluk. Derbi öncesinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Hocamız da gelişime çok katkı sağlayacaktır. Çok baskılı ve tempolu futbol oynuyoruz. İnşallah kazanarak son 2 maçtaki skorları, derbide unutacağız” diye konuştu.Ismael’e övgüTakıma katılmadan önce Valerien Ismael’in oyun sistemini gözlemlediğini bildiren siyah-beyazlı futbolcu, “Hocanın saha kenarındaki tavırları bize her şeyi anlatıyor. Yüksek tempolu oyuncuların içinde olunca bunu anlıyorsunuz. Büyük takım böyle oynamalı. Bunun çalışmalarını fazlasıyla yapıyoruz. Hocamız bizi oynamamız gerektiği gibi oynatıyor. Adaptasyon sürecinin hızlı ilerlemesinin sebebi de hocanın bana olan ilgisi” ifadelerini kullandı.

Türkiye’de genç oyuncuların daha fazla süre alması gerektiğini de belirten Tayyip Talha konuşmasını şöyle noktaladı:

“Günümüz futbolunda Avrupa’da genç yaş sınırı düştü. 16-17 yaşındaki oyuncular daha çok süre alıyor. Türkiye’de de bunun örneklerini daha fazla görmek isterim. Milli takıma da katkı sağlayacaktır.”

‘Ligin en iyistoperi Saiss’

Tayyip Talha Sanuç ile beraber açıklamalarda bulunan Emrecan Uzunhan da Beşiktaş forması altında hayallerini yaşadığını ifade etti. Emrecan’ın açıklamalarından satırbaşları şöyle:

– Beşiktaş’a transfer olunca hayatınız değişiyor. Ben de buna göre hayatımı güncelledim. Artık Beşiktaş’ı temsil ediyorum.

– Bence ligimizin en iyi stoperinin arkasında bekliyorum. Sürekli Saiss’in neler yaptığını gözlemliyorum.

– Alanyaspor maçında talihsiz bir kırmızı kart gördüm. Özeleştiri yapmak gerekiyor, Beşiktaş’ta oynuyorsak, profesyonelliğin zirvesinde yaşamamız gerekiyor.

– Ligin en iyi hücum hattına sahibiz. Antrenmanlarda onlara karşı iyi olursam, ligdeki her oyuncuya karşı iyi performans sergilerim.

– Buralarda oynayıp A Milli Takım hayali kurmayan oyuncu yoktur. Beşiktaş’a faydalı olduğumda milli takım kapıları bize açılacaktır.

– Valerien hoca, şiddetli pres istiyor. Bu sistemin bazı zorlukları da var, fiziksel olarak üst seviyede olmanız gerekiyor. Ama maç temposunu yakaladıktan sonra bu seviyeye ulaşabiliriz.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*