THY’de Kiera Van Ryk’ın annesi hayatını kaybetti!

Misli.com Sultanlar Ligi takımlarından Türk Hava Yolları’nın Kanadalı pasör çaprazı Kiera Van Ryk’ın annesi bir süredir mücadele ettiği hastalığa yenik düşerek hayatını kaybetti.

Kanadalı sporcu duygusal bir paylaşımda bulundu. Çok sayıda takım arkadaşı paylaşıma yorum yaptı.

THY’DEN BAŞSAĞLIĞI MESAJI
Van Ryk’ın kulübü THY konuyla ilgili paylaşımında şu ifadeleri kullandı; Sporcumuz Kiera Van Ryk’ın değerli annesi Annemarie Van Ryk’ın hayatını kaybettiğini büyük bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Sevgili Kiera ve ailesinin acısını paylaşıyor, sabır ve başsağlığı diliyoruz.

KULÜP İZİN VERMİŞTİ
Yaklaşık 2 ay önce AXA Sigorta Kupa Voley Dünya Baltacıoğlu Özel Sezonu çeyrek finalinde Kuzeyboru ile karşı karşıya gelen THY’de Kiera Van Ryk maç sonu gözyaşlarına boğulmuştu. Ağlayan Van Ryk’ı teselli eden ise takım arkadaşları olmuştu. THY, Van Ryk’ın sezon bitmeden Kanada’ya gitmesine izin vermişti.

Türk Hava Yolları’ndan konuya ilişkin yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi:

Takımımızın Kanadalı pasör çaprazı Kiera Van Ryk’ın değerli annesinin hayati sağlık problemleri sebebiyle hastaneye kaldırıldığını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız.

Sporcumuz bu bağlamda teknik ekibimize ve yönetimimize durumu ileterek ülkesine gitmek istediğini belirtmiş, kulübümüz de sporcumuzun bu isteğini olumlu karşılayarak ülkesine gitmesine izin vermiştir.

Türk Hava Yolları Spor Kulübü olarak sporcumuzun annesinin bir an önce sağlığına kavuşmasını temenni ediyor, acil şifalar diliyoruz.

Kamuoyunun bilgisine sunarız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*