Trabzonspor’dan golcü hamlesi! Ertuğrul Doğan görüşmek için gidiyor

Spor Toto Süper Lig’deki şampiyonluk yarışından uzak kalan Trabzonspor’da kurmaylar gelecek sezon planlamasına başladı. Nenad Bjelica’nın raporu doğrultusunda hareket eden bordo-mavililerin, golcü transferi konusunda çalışmalarını hızlandırdığı aktarıldı.

Karadeniz ekibinin gelecek sezon kadrosuna katmayı düşündüğü tecrübeli forvet için Başkan Ertuğrul Doğan’ın devreye girdiği öne sürüldü. İşte transfer haberinin ayrıntıları…

BRUNO PETKOVIC GÜNDEMDE

Trabzonspor’da Nenad Bjelica’nın gelecek sezon adına gündeme aldığı ilk isim Bruno Petkovic oldu. Başkan Ertuğrul Doğan’ın tecrübeli golcü ve Dinamo Zagreb ile görüşmek için Hırvatistan’a gideceği belirtildi. Trabzonspor Başkanı Ertuğrul Doğan’ın bu transferi bitirmekte kararlı olduğu vurgulandı.

28 yaşındaki santrfor bu sezon Dinamo Zagreb’de 39 müsabakada forma şansı buldu. Hırvat forvet bu maçlarda rakip fileleri 13 kez havalandırdı. Bruno Petkovic aynı süreçte 9 asist üretti. 28 yaşındaki oyuncunun güncel piyasa değeri 6 milyon euro. Hırvat forvetin Dinamo Zagreb ile olan sözleşmesi 30 Haziran 2024’te sona erecek.

NK Metkovic altyapısında yetişen Bruno Petkovic daha sonra NK Zagreb, Dragovoljac, Catania, Varese, Reggiana, Virtus Entella, Trapani, Bologna ve Hellas Verona’da forma giydi. Hırvat forve ülkesinin milli takımında 29 maçta 7 gol attı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*