Türk futbolunun acı kaybı! Sakıp Özberk denizde boğularak hayatını kaybetti

78 yaşındaki Sakıp Özberk, Hatay’ın Arsuz ilçesindeki yazlığının yakınında denize girdi. Özberk’in gözden kaybolduğunu gören çevredeki vatandaşlar durumu polise bildirdi.

Olay yerine deniz polisi ve sağlık ekipleri sevk edildi. Denizden çıkarılan Özberk, yapılan müdahaleye karşın hayatını kaybetti. Ölüm nedeninin belirlenmesi için Özberk’in cenazesi Arsuz Devlet Hastanesi’ne götürüldü.

TAZİYE MESAJLARI

Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Sakıp Özberk’in vefatıyla ilgili başsağlığı mesajı yayımlandı.

Mesajda, “Türk futbolunun değerli isimlerinden, eski futbolcu ve teknik direktör Mehmet Sakıp Özberk’in vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhum Mehmet Sakıp Özberk’e Allah’tan rahmet, kederli ailesine ve Türk futbol camiasına başsağlığı dileriz” ifadelerine yer verildi.

Yukatel Adana Demirspor’dan da Özberk için taziye mesajı yayınlandı. Mesajda, ‘Kulübümüze hem teknik direktör hem de futbolcu olarak hizmet etmiş, Türk futbolunun değerli isimlerinden Mehmet Sakıp Özberk’in vefatını derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Merhuma Allah’tan rahmet, sevenlerine ve ailesine başsağlığı dileriz.’ ifadeleri kullanıldı.

OYNADIĞI VE ÇALIŞTIRDIĞI KULÜPLER

* Futbolcu olarak

Reyhanlıspor

MKE Ankaragücü

Adana Demirspor 

Gaziantepspor

* Teknik direktör olarak

Gaziantepspor

Adana Demirspor

Zeytinburnu

Altay

Bursaspor

Siirtspor

Denizlispor

Samsunspor

Diyarbakırspor

Konyaspor

MKE Ankaragücü

Çaykur Rizespor kulüplerinde görev yapmıştı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*