Türkiye Futbol Federasyonu’ndan Süper Lig kararı! Maçlar ertelendi

Türkiye Futbol Federasyonu ve Kulüpler Birliği Vakfı, meydana gelen deprem felaketinin ardından bir toplantı düzenledi. Türkiye Futbol Federasyonu, deprem faciasının ardından Süper Lig ile ilgili alınan kararı açıkladı.

TFF Başkanı Mehmet Büyükekşi, “”Daha önce ertelediğimiz maçları, bugün itibariyle 3-4 Mart tarihleri arasında oynatma kararı aldık” dedi.

Hatayspor’un ligden çekilmek için bugün TFF’ye başvurduğunu belirten Mehmet Büyükekşi, “Hatayspor Kulübü bugün yazı gönderdi. Bu sezon maçlarını oynamayacağını bize bildirdi. Gaziantep FK da ligden çekilmek isterse bu iki kulübümüzün hakları baki kalmak kaydıyla 17 takımla yola devam etmek planlarımız arasında” açıklamasını yaptı.

İKİNCİ TRANSFER VE TESCİL DÖNEMİ UZADI

Türkiye Futbol Federasyonu daha önce aldığı kararla 2022-2023 futbol sezonu ikinci transfer ve tescil döneminin uzatılmasını kararlaştırmıştı. TFF’den yapılan açıklamada, “Federasyonumuz tarafından 06 Şubat 2023 tarihinde FIFA’ya yapılan resmi başvurumuz bugün itibarıyla onaylanarak, 2022-2023 futbol sezonu ikinci transfer ve tescil dönemi 18 Şubat 2023 tarihine kadar uzatılmıştır” denilmişti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*