Anadolu çocuğu olan Erdoğan’ı yedirttirmeyiz

BEYZA COŞKUN Karaman – Aksaray – Bahçeli, özetle şunları söyledi:

FETÖ KILIÇDAROĞLU’NA SİPER: Analarımızı ağlatanlar, CHP ile iş birliği halindedir. Yavrularımızı yetim bırakan katiller İYİ Parti ile emel ve hedef birliği içindedir. PKK, Kılıçdaroğlu’na aleni destektir. FETÖ, Kılıçdaroğlu’na siper olmuştur. Küresel medya Kılıçdaroğlu ve zillet ittifakının propagandasıyla nifak saçmaktadır. Küresel emperyalizm Kılıçdaroğlu’nun akıl, vicdan ve iradesine ipotek koymuştur.

HAÇLI ZİHNİYETİ: İngiliz The Economist dergisi ‘Erdoğan gitmeli’ diyormuş. Bu haçlı zihniyetine kimin gideceğini, nasıl gideceğini, gittiğinde nasıl hesap vereceğini 14 Mayıs’ta gösterecek olan Türk Milleti’dir. Türkiye’ye yön veremezler, sömürge ülkesi haline getiremezler. Alayı gelsin, hepsi toplanıp karşımıza dikilsin, şayet boyun eğersek, bir adım geri atarsak namerdiz.

BEDEL ÖDEMEYE HAZIR OLUN: 100’üncü yıldönümünü karşıladığımız Cumhuriyet’ten intikam almak istiyorlar. İstedikleri kukla gibi oynatılan, her anlamda güdülen, denetim altında tutulan, taviz ve teslimiyet döngüsüne girmeye hazır bir Cumhurbaşkanı’dır. Bu nedenle Türk ve İslam husumetinin umudu, sözde Kürdistan projesinin figüranı Kılıçdaroğlu’dur… Kandil ve Pensilvanya’nın esiri olan Kılıçdaroğlu ve zillet ortakları 14 Mayıs’ta ağır bedel ödemeye hazır olsun… Bizim bunlarla iki dünyada da hesabımız vardır.

ERDOĞAN’I YEDİRTMEYİZ: Son günlerde ABD, Avrupa Birliği’nin çoğunluktaki ülkeleri Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın gitmesini istiyorlar, onu yeneceklerini söylüyorlar. Hans, Sam, John, Henry… Kim olursanız olun, Anadolu’nun çocuğu olan Recep Tayyip Erdoğan’ı yedirttirmeyiz. Onu siyasi hayattan sildirmeyiz. Onu tekrar Recep Recep Recep diye cumhurbaşkanı yapacağız.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*