Beşiktaş’ın avantajı Burak Yılmaz! Arda Güler gibi parlaması bekleniyor

Fenerbahçe’nin Arda Güler’i parlatıp Avrupa futbol piyasasına sunmasının ardından Beşiktaş da genç bir yeteneği sahalara sürüyor: Mustafa Erhan Hekimoğlu…

Teknik Direktör Şenol Güneş’in, “Fizik gücü kaldırırsa oynatırız” dediği genç Mustafa, U16’dan direkt A takıma yükseldi. 2007 doğumlu olan ve henüz 16 yaşına birkaç ay önce giren başarılı santrfor, U16 Milli Takımı’nın da gözbebeği durumunda… Ağabeyleriyle birlikte antrenmana çıkan oyuncuyla ilgili konuşan alt yapı hocaları, “Arda Güler gibi bir yıldız olmasını bekliyoruz. Potansiyeli var” diye konuştu.

Pivot santrforun tüm özelliklerini üzerinde barındıran genç futbolcunun, kanat forvette de başarılı işler yaptığına değinen teknik adamlar, Mustafa’nın bitirici vuruşlarının da iyi olduğunu dile getirdi.

Mustafa Erhan Hekimoğlu’nun en büyük avantajı ise Burak Yılmaz olacak. Türk futbolunun yetiştirdiği önemli golcülerden olan yeni antrenörün, genç futbolcu için bir avantaj olacağı ifade edildi. Teknik Direktör Şenol Güneş’in, genç futbolcuyu yavaş yavaş takıma adapte edeceği, başarı sağlarsa Beşiktaş açısından büyük bir kazanım olacağı vurgulandı.

TEK EKSİK SAISS

Yeni sezon hazırlıklarına BJK Nevzat Demir Tesisleri’nde devam eden Beşiktaş’ın dün sabahki idmanı oldukça eğlenceli geçti.

Teknik Direktör Şenol Güneş’in yönetiminde yapılan antrenman, kondisyon ve taktik çalışması şeklinde geçti. İdman; pas ve 5’e 2 çalışmasının ardından pilates topuyla yapılan voleybol maçıyla tamamlandı. Siyah-beyazlılar akşam da basına açık bir antrenman gerçekleştirdi.

Antrenmana, izinleri sona eren Vincent Aboubakar ve Arthur Masuaku da katıldı.

EMRECAN VE KARTAL’DAN MESAJ: HAZIRIZ

Beşiktaş’a kiralıktan dönen Kartal Kayra Yılmaz ile Emrecan Uzunhan, gelecek sezon için ümitli konuştu.

Ümraniyespor’dan gelen Kartal Kayra, “Buraya dönmek heyecan verici. Forma yarışında olmayı istiyorum. 2-3 yıldır fazlasıyla maç tecrübesi aldığımı ve tecrübeli oyuncu kıvamına yaklaştığımı düşünüyorum” dedi.

Antalyaspor’da kiralık oynayan Emrecan da şunları söyledi:

“Buraya dönmek iyi hissettiriyor. Geçen sene aldığım dakikaları iyi değerlendirdim. Hocama da teşekkür etmek istiyorum. Buraya daha güçlü gelmemi sağladı.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*