Beşiktaş’tan Fabio Borini için çılgın takas teklifi! İşte önerilen oyuncu

Spor Toto Süper Lig’de son 2 maçında kayıp yaşayıp zirve yarışından uzaklaşan Beşiktaş, 8 Şubat’ta başlayan ve 5 Mart’a kadar uzatılan ara transfer döneminin en hareketli kulüplerinden…Wout Weghorst, Josef de Souza ve Emrecan Uzunhan ile yolları ayıran siyah-beyazlı yönetim, 5 futbolcuyu kadrosuna kattı.

3. ABOUBAKAR DÖNEMİ

Al Nassr’dan Vincent Aboubakar’ı transfer ederek Hollandalı golcünün boşluğunu dolduran siyah-beyazlılar, Konyaspor orta sahasının gözde ismi Amir Hadziahmetovic, Kayserispor’dan Onur Bulut, Serie A ekibi Sampdoria’dan Omar Colley’i de renklerine bağladı. Beşiktaşlı idareciler, son olarak deprem nedeniyle Süper Lig’den çekilen Gaziantep FK’nın orta saha oyuncusu Alexandru Maxim’i sezon sonuna kadar kiraladı.

ARA TRANSFER DÖNEMİ 5 MART’A KADAR UZATILDI

Türkiye Futbol Federasyonu, ülkemizde yaşanan deprem felaketi sonrası liglere ara verirken, yapılan resmi açıklamayla 18 Mart’ta bitmesi gereken transfer döneminin 5 Mart’a kadar uzatıldığını duyurdu. Yapılan açıklamada şu ifadeler kullanıldı: “Federasyonumuzun talebi ve FIFA’nın onayı ile 2022 – 2023 İkinci Transfer ve Tescil Dönemi 5 Mart 2023 tarihine uzatılmıştır.”

FABIO BORINI İÇİN TAKAS FORMÜLÜ

Beşiktaş yönetimi, Fatih Karagümrük’te müthiş performansıyla devlerin radarına takılan Fabio Borini için hamle yaptı. Bu sezon Karagümrük formasıyla 21 maçta 14 gol ve 8 asistlik performans ortaya koyan 31 yaşındaki İtalyan sol kanat için İstanbul temsilcisiyle yaptığı pazarlıklarda rakamsal olarak anlaşma sağlayamayan Beşiktaş, takas formülünü devreye soktu.

TAKASTA MULEKA ÖNERİLDİ

Siyah-beyazlılar sezon başında 3.5 milyon euro bonservis bedeli vererek kadrosuna dahil ettiği Jackson Muleka’yı Borini için takasta teklif etti. Tarafların bu konuda görüşmelerine devam ettiği ve Beşiktaş’ın Karagümrük’ün resmi yanıtını beklediği ifade edildi.

FENERBAHÇE DE İSTEMİŞTİ

Beşiktaş’ın ilgisine ilk günden olumlu yaklaşan İtalyan futbolcunun kulüplerin anlaşması halinde ayrılığa hazır olduğu ifade edildi. Mısır’dan gelen teklifleri geri çeviren Muleka’nın, kariyerine İstanbul’da devam ettiği için kırmızı-siyahlı takıma gidişine onay verebileceği bildirildi. Fenerbahçe’nin de Borini’ye talip olduğu bildirildi.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*