Bu Burçlar Dikkat Bahtınıza Kahredeceksiniz Tüm Felaketler Üst üstte Mi Gelir? 21 Mayıs En Net Burç Yorumları

Tüm kuralların hazır beklediği bu günde koçların tembelliklerinden kurtulması gerekiyor. Boğaların beklenmedik konuklara hazır olması lazım. İkizler ders almaya hazır olurken yengeçler ise parti hazırlıklarına başlamalı. Aslanlara hiç beklemedikleri bir yerden takviye gelirken başaklar da rahat bir cumartesiye uyanacak. Teraziler günün sonona odaklanmalı. Akrepler de talepkar insanlardan uzak durmalı. Yaylara arkadaşları ilham olurken oğlaklar ise günün sonunda daha sert davranışlarda bulunabilir. Kovaların küçük sıkıntıları kaygı edinmesine gerek yok. Balıkların kendisinden şüphelenmesine gerek yok. 21 Mayıs günlük burç yorumları…

KOÇ: ŞU TEMBELLİĞİNİZDEN BİR KURTULSANIZ

Bu cumartesi kendinizi ilham verici beşerlerle kuşatmış üzeresiniz ve onların vermek zorunda oldukları her türlü faydalı bilgiyi almaya devam edeceksiniz. Lakin bugün tembelliğiniz üzerinizde.

BOĞA: BEKLEMEDİĞİNİZ BEŞERLERLE BİR ORTAYA GELECEKSİNİZ

Bu cumartesi, tahminen de o kadar düzgün tanımadığınız konuklar için beklenmedik ziyaretlere hazırlanın. Kimseyi etkilemek için gerilim yapmayın zira bu etkilemekle ilgili değil. Yalnızca âlâ bir arkadaş olun, kıymetli olan tek şey bu.

Ayrıyeten, size çok uzun mühlet muhtaçlık olmayacak, bu yüzden vakit konusunda endişelenmenize gerek yok.

İKİZLER: DERS ALMAYA HAZIR OLUN

Bu cumartesi, alçakgönüllü olmanın ve nereden geldiğinizi sürekli hatırlamanın dersini alacağınız bir gün. Görünüşe nazaran hislerinizle çok uyumlusunuz ve bu cins etkileşimlerden kaçmayacaksınız.

Bir arkadaşınız, ele almak istediği bir hususta sizin damarınıza basabilir, fakat günün sonunda kendinizle barışık kalacaksınız.

YENGEÇ: PARTİ HAZIRLIKLARINA ODAKLANMALISINIZ

Bu, sırf zihninizdeki bir sorunu çözmek manasına gelse de bu yıl için ekstra meslek amacına ulaşmak için şahane bir gün.

Evet, bu bir hafta sonu günü. Lakin bu, meslek basamaklarında ilerleme kaydedemeyeceğiniz manasına gelmez. Öte yandan, bu birebir vakitte ailenizin yanında yeni anılar biriktirmek için de hoş bir gün, bu yüzden tahminen de onlarla birlikte parti hazırlıklarına odaklanmalısınız.

ASLAN: HİÇ BEKLENMEDİK TAKVİYE GELİYOR

Bu cumartesi kendinizi canlandırmanın yollarını arıyorsunuz ve tahminen de hiç beklemediğiniz bir yerden dayanak buluyorsunuz.

Bugün manevi açıdan güçlü görünüyorsunuz ve bu, bilhassa bugünlerde dileklerinizi ve fikirlerinizi size yakın olanlara çok görünür kıldığınız için onlara da yansıyabilir. Kimi Aslanlar başkalarından daha fazla gerilim altındadır.

BAŞAK: RAHAT BİR CUMARTESİ SİZİ BEKLİYOR

Diğerlerini mutlu etmek için çok fazla vakit harcamadığınız için bu rahat bir cumartesi olacak.

Çok fazla tavsiyeye gereksiniminiz yok ve kendi başınıza düzgün görünüyorsunuz. Birtakım Başaklar sabah saatlerinde etrafında birçok insan bulacak, lakin öğlenden sonra bir adım geri çekilip meditasyon yapmayı yeğleyeceklerdir.

TERAZİ: GÜNÜN SONUNA DİKKAT

Mevcut eğilim, bağlantı mevzularında sizi ön plana çıkaracak ve her türlü mevzuyu tartışırken kendinizi rahat hissedeceksiniz.

Ayrıyeten, bilhassa etrafınızdakilerden birtakım bilgiler almak istiyorsanız, muhakkak hususlardan uzaklaşmayı sıkıntı bulabilirsiniz. Günün sonuna gerçek, birtakım Teraziler daha sessiz hale gelecek.

AKREP: TALEPKAR İNSANLARDAN UZAK DURUYORSUNU

Bugün çılgın fikirlerle size gelen arkadaşlarınızdan uzak durmak isteyebilirsiniz zira görünüşe nazaran bu cumartesi meskende hem fizikî hem de zihinsel olarak size gereksinim var.

Aşk hayatınızda fikirlerinizi tertibe sokmak için aslında biraz huzur ve sükûnet aradığınızı ve muhtemelen talepkâr insanlardan uzak duracağınızı fark edebilirsiniz.

YAY: ARKADAŞLARINIZ SİZE İLHAM OLUYOR

Bir arkadaşınızın yaptığı bir hareket size ilham oluyor ve tahminen siz de birebirini yapmak istersiniz.

Lakin her şeyden evvel, insanların birbirinden farklı olabileceğini, bilhassa bağlantı tavsiyesi yahut hisleri içeren öteki bir şey kelam hususuysa, biri için işe yarayan bir hareketin öbür biri için işe yaramayabileceğini unutmamalısınız.

OĞLAK: GÜNÜN SONUNDA SERT DAVRANABİLİRSİNİZ

Gardınızı yüksek tutuyorsunuz, bilhassa tenkit bekliyorsunuz fakat bugün etrafınız saygılı ve anlayışlı beşerlerle çevrili üzere görünüyor.

Bu, sonunda sert davranabileceğiniz ve öbür insanların gönderdiği titreşimlere karşı daha dikkatli olmaya çalışmanız gerektiği manasına gelir.

KOVA: KÜÇÜK PROBLEMLERİ SIKINTI EDİNİYORSUNUZ

Küçük sıkıntılar için kendinize olan itimadınızı kaybetmenize gerek yok ve bunun kolay bir gün olmayabileceğini bilmelisiniz.

Tahminen de ilişkinizdeki bir meseleyle uğraşıyorsunuz ve en düzgün sonuca varıp varmayacağınızdan emin değilsiniz. Kimi Kovalar, şu anda arkadaşlıklarına daha fazla odaklanmak istediklerini fark edecektir.

BALIK: KENDİNİZDEN KUŞKU ETMEMELİSİNİZ

Kimi durumlarda, bugün herkesin sizinle tıpkı fikirde olmadığını ve bir anda herkesin size karşı pek açık ve net bir duruş sergilediğini görebilirsiniz.

Tüm bu muhalefetten sonra kendinizden kuşku etmeye başlamanıza şaşmamalı. Bunun dışında alışveriş ve öteki pratik aktiviteler açısından tahminen de sahiden makus bir gün değil.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*