Fenerbahçe’de derbi sonrası Jorge Jesus’tan şok Altay Bayındır kararı!

Fenerbahçe, Süper Lig’in 18. haftasında sahasında ağırladığı ezeli rakibi Galatasaray ‘a 3-0 mağlup oldu. Oyun genelinde rakibine karşı etkisiz bir performans sergileyen Fenerbahçe, kadrosunu güçlendirmek adına çalışmalarına hız verirken teknik direktör Jorge Jesus’un talebi doğrultusunda kaleci transferi de gündeme sıcak bir konu başlığı olarak girdi.

ALTAY VE İRFAN CAN TEPKİSİ

Fenerbahçe’de derbi sonrası iki isme yoğun eleştiriler başladı. Sezon başından beri hatalı goller yediği gerekçesiyle taraftarlardan tepki alan Altay, önceki günkü derbi sonrası yeniden protestolarla karşılandı. Daha önce Jorge Jesus’un koruduğu ve destek çıktığı milli kaleci bu kez sert bir tepki aldı. Jorge Jesus da maçtan sonra bu konuya hiç değinmedi. Yine 70’te oyuna girip, 85’te kırmızı kart gören İrfan Can Kahveci de camiadan eleştiri alan isimlerin başında geldi.

VOLKAN DEMİREL LEHİNE TEZAHÜRAT

24 yaşındaki kaleciyi ıslıklayan Fenerbahçe tribünleri, daha sonra Altay’a tepki göstermek adına eski kalecileri ve şu anda Hatayspor Teknik Direktörü olan ‘Volkan Demirel’ lehine tezahürat yaptı. Sarı-lacivertli kulübün efsane kalecisi olan Volkan Demirel kariyerinin çok büyük bir bölümünü Fenerbahçe’de geçirirken, takımının derbi maçlarının neredeyse tamamında kaleyi korumuştu.

BOMBA İDDİA! YENİ KALECİ ARANIYOR

Fanatik’te yer alan habere göre Jorge Jesus’un, taraftar protesto ettiği dönemde Altay Bayındır’a sahip çıkmasına rağmen yönetimden mutlaka deneyimli bir kaleci transferi talep ettiği öne sürüldü.

Fenerbahçe’nin 12 Ocak’ta başlayacak ara transfer döneminde stoper ve forvet takviyesi yapması beklenirken, sürpriz bir iddia ortaya atıldı. Buna göre Jorge Jesus, her ne kadar sürekli destek çıksa da Altay Bayındır’ın genel performansından memnun değil.

TECRÜBELİ KALECİ TAKVİYESİ

Bu nedenle Jesus’un tecrübeli bir kaleci takviyesi talep ettiği, yönetimin ise ilk etapta buna karşı çıktığı belirtildi. Ancak Galatasaray derbisi sonrası işler değişti. Yönetimin, kiralık olmak koşuluyla kaleci transferine yeşil ışık yaktığı kaydedildi.

LİSTEDEKİ İLK İSİM

İddiaya göre Fenerbahçe’nin ilk hedefi Keylor Navas. PSG’de Donnaruma’nın arkasında bekleyen 36 yaşındaki file bekçisinin sezon sonuna kadar kiralanması gündemde. Girişimlerin en kısa sürede başlaması bekleniyor.

DİĞER ADAYLAR DA BELLİ

Andre Onana transferi sonrası İnter’de eldivenleri kaybeden Samir Handanovic ile Everton’da şans bulamayan Asmir Begovic’in de diğer adaylar olduğu kaydedildi. Bu ikili için de teklif yapılması halinde, Navas’taki gibi sezon sonuna kadar kiralama formülü üzerinde durulacak.

ALTAY’A HEMEN SÖZLEŞME

Sarı-Lacivertliler, Altay Bayındır’dan da vazgeçmiyor. Yönetim ilk iş olarak kaptanın sözleşmesini uzatmayı istiyor. Bu sayede Altay’ın da tamamen saha içine odaklanması sağlanacak.

PLANIN PERDE ARKASI

Kaleci transferinin sezon sonuna kadar kiralık olarak yapılma planı da 24 yaşındaki file bekçisine, kendisine olan inancın bitmediği mesajını vermek.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*