Fenerbahçe’de Edin Dzeko kendini şarj etti!

Fenerbahçe’nin tartışmasız en önemli oyuncularından biri olan kaptan Edin Dzeko tamamen şampiyonluğa odaklandı.

Golleri ve asistlerinin yanı sıra oyunun ileride kurulmasını da sağlayan Bosna Hersekli futbolcu, milli arada İstanbul’da kaldı. Ülkesinin milli maçlarına gitmeyen 37 yaşındaki futbolcu bu dönemi dört günlük izinde önce dinlenerek şimdi de Samandıra’da çalışarak geçiriyor.

Kariyeri boyuncu her zaman milli takım kamplarında yer alan Dzeko ilk kez böyle bir karar aldı. Yıldız futbolcu yıllardır yoğun maç temposu ve seyahatler sebebiyle dinlenmiyordu.

Artık 37 yaşına gelen futbolcuyu bu tempo yoruyor. Dzeko bu yüzden tercihini Fenerbahçe’den yana kullandı ve milli takım arasında ülkesine gitmedi. Kariyeri boyunca milli takım ve kulüp takımları arasında neredeyse maç kaçırmadan üst düzey performans sergileyen Bosnalı yıldıza bu ara ilaç gibi geldi. Deneyimli golcü fiziksel olarak toparlandı ve dinlendi.

Sarı-lacivertlerin zorlu maçları öncesi kendisini özel olarak hazırlayan futbolcu takımla toplantılar da yapıyor. Dzeko milli ara sebebiyle çalışmalara katılan genç isimlerle de yakından ilgileniyor.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*