Fenerbahçe’de kader maçları! Futbolcular kendini göstermek istiyor

Süper Lig’de Galatasaray derbisi, Türkiye Kupası’nda da Başakşehir finallerini kazanarak sezonu mutlu kapatmak isteyen Fenerbahçe’de futbolcuları da iki önemli sınav bekliyor.

Yeni sezon sarı-lacivertlilerde teknik direktör değişikliğinin olması artık ciddi anlamda konuşuluyor. Bu sebeple olası bir değişim öncesinde futbolcuları iki kritik mücadele bekliyor.

Bu sebeple bazı oyuncuların kaderi Galatasaray derbisi ve kupa finaline bağlı durumda. Yerli ve yabancı futbolcuların kendilerini gösterme adına son şansları bu iki final karşılaşması olacak.

Jorge Jesus kalsa ya da yeni teknik direktör gelse de kadroda bazı değişimler yaşanabilir. Futbolcuların kalıp kalmaması da bu iki mücadeledeki performanslarıyla doğrudan orantılı hale gelecek.

Sadece sözleşmesi sona erecek oyuncular açısından değil, sözleşmesi devam eden oyuncuların geleceği için de bu maçlar kritik konumda.

Hem Jorge Jesus’un hazırlayacağı raporda hem de eğer gelirse yeni teknik direktörün yapacağı planlamada Galatasaray ve Başakşehir maçlarının etkisi büyük olacak.

Öte yandan G.Saray ve Başakşehir maçlarda teknik heyetin son maçlarda sahaya çıkan ideal 11’i bozması beklenmiyor. 2’de 2 yapmak isteyen sarı-lacivertliler bu sebeple son maçlarda başarılı bir görüntü çizen 11’i bozmayacak.

B PLANLARI DEVREDE

11 Haziran’daki kupa finaliyle beraber 2022-23 sezonunu kapatacak Fenerbahçe’de kontratı devam eden oyuncular bile gelecekleri açısından planlarını yapıyor. Sadece sözleşmesi sona erecek oyuncular değil, sözleşmesi süren futbolcular dahi B planlarını hazırlıyor. Eğer takımda teknik direktörlüğü değişirse ve yerine gelecek antrenör ‘kulüp bulun’ derse oyuncular boşta kalmak istemiyor. Bu nedenle her ne kadar planlarında öncelik kalmak olsa da herhangi bir olumsuz duruma karşı da hazırlıklar tamamlanacak.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*