Galatasaray-Beşiktaş Derbisi öncesi Icardi’nin yeni imajı şaşırttı

Süper Lig’in 13. hafta mücadelesinde Galatasaray, Beşiktaş ile derbide karşı karşıya gelecek. Dev derbi öncesi heyecan giderek yükselirken sarı-kırmızılı ekibin yıldız golcüsü Mauro Icardi, saç stilinde şaşırtan bir değişikliğe gitti.

Galatasaray’da şu ana kadar 4 maça çıkan ve 1 gol, 1 asistlik performans gösteren Icardi, yeni tarzını sosyal medyadan paylaştı.

SOSYAL MEDYA HESABINDAN PAYLAŞTI

Beşiktaş maçı ile Türkiye’de ilk kez derbi heyecanı yaşayacak olan Icardi’nin, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda saçlarını beyaza boyattığı görüldü. Arjantinli golcünün yeni imajı sosyal medyada bir anda gündem oldu.

SAHANIN EN DEĞERLİSİ ICARDİ OLACAK

Galatasaray’ın Arjantinli futbolcusu Mauro Icardi, derbide oynaması durumunda 17 milyon 500 bin Euro ile sahanın en değerli oyuncusu olacak. Sarı-kırmızılılarda Lucas Torreira’nın 15 milyon Euro ve Victor Nelsson’un da 14 milyon Euro değeri bulunuyor. Beşiktaş’ta ise 14 milyon Euro ile İngiliz Deli Alli ile Hollandalı Wout Weghorst takımın en değerlileri konumunda. Siyah-beyazlılarda ayrıca Nathan Redmond’un da 11 milyon Euro piyasa değeri var.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*