Galatasaray transfer için Milan’dan cevap bekliyor!

Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Süper Lig devi transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Defans bölgesini yeterli bulmayan kurmaylar transfer için kolları sıvadı. sol bek transferi için Milanlı yıldızı gündemine aldı. Aslan, oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak alınması için artık Milan’dan cevap bekleniyor.

VEDALAR YAŞANDI
Galatasaray’da kurmaylar Okan Buruk’un planları arasında yer almayan oyuncularla yollarını ayırdı. Süper Lig devinde sözleşmesi sona eren Bartuğ Elmaz, Sofiane Feghouli, Ryan Babel, Arda Turan, Fatih Öztürk ve Arda Turan’la vedalaşıldı. Sarı-kırmızılılarda Alpaslan Öztürk, Batuhan Şen, Eren Aydın, Süleyman Luş, Alexandru Cicaldau, Olimpiu Morutan ve Mostafa Mohamed kiralık olarak takımdan ayrıldı. Galatasaray’ın geçtiğimiz sezon Charleroi’ye kiraladığı Valentine Ozornwafor’un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonu Charleroi tarafından kiralandı. Süper Lig devinde gösterdiği performansla dikkat çeken Marcao, Sevilla’nın yolunu tuttu. Sarı-kırmızılılar bu transferden kasasına 12 milyon euro koydu.

YILDIZLAR İMZA ATTI
Süper Lig devinde transfer planlamasında yıldız isimlere ağırlık verildi. Dries Mertens, Haris Seferovic, Leo Dubois, Sergio Oliveira ve Lucas Torreira ile kadrosunu güçlendirdi. Süper Lig’de gösterdikleri performansla dikkat çeken Abdülkerim Bardakcı ve Kazımcan Karataş’la derin bir kadro oluşturuldu. Öte yandan Süper Lig devi orta saha kurgusuna AZ Alkmaar’dan Fredrik Midtsjö’yü kadrosuna dahil etti. Fransa Ligue 1 devi Paris Saint Germain’de Mauro Icardi’nin bu sezon ayrılmasına karar verildi. Sarı-kırmızılı kurmaylar Haris Seferovic ve Bafetimbi Gomis’in yer aldığı forvet hattına fırsat transferi yapmak için uzun süredir çalışmalarını hızlandırmıştı

SOL BEK TRANSFERİ
Savunmanın sol tarafına da takviye yapmak isteyen Sarı Kırmızılılar, Patrick van Aanholt’un yanına bir sol bek daha eklemek konusundaki ısrarını sürdürüyor.

Hedefteki isimlerden biri olan Milan’dan Fode Ballo Toure için Cim Bom, Serie A şampiyonu ile masaya oturdu. Sözleşmesi 2025’te bitecek 25 yaşındaki oyuncunun satın alma opsiyonlu kiralık olarak alınması için artık Milan’dan cevap bekleniyor.

Toure, Milan’da bu sezon Serie A’nın ilk 5 haftasında sadece 1 maçta forma giydi, o karşılaşmada da 15 dakika süre aldı.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*