Galatasaray’da stoper transferi! Kulübüyle sözleşmesini feshetti, ilk teklif

Bu sezon şampiyonluk hedefleyen Süper Lig devi transfer sezonunun bitmesine kısa bir süre kala çalışmalarını hızlandırdı. Defans bölgesini yeterli bulmayan kurmaylar transfer için kolları sıvadı. Marcao’nun takımdan ayrılması sonrası, Sırp savunmacıya Galatasaray’dan teklif geldi.

ŞU ANA KADAR 8 TRANSFER YAPILDI

Dursun Özbek yönetimi kadroya 8 önemli kazandırdı, ismi sarı-kırmızılı camiaya tekrar hava getirdi. Abdülkerim Bardakcı ile transfere start veren Galatasaray, Kazımcan Karataş, Sergio Oliveira, Haris Seferovic, Leo Dubois, Fredrik Midtsjö, Lucas Torreira, Dries Mertens’i kadrosuna dahil etti. Özellikle son gelen transferler Torreira ve Mertens, taraftarları ayağa kaldırdı.

 MARCAO’YA DEV BONSERVİS

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’da takımda düşünülmeyen isimlerle sözleşme imzalanmadı. Aytaç Kara ve Mbaye Diagne ile görüşen kurmaylar, tecrübeli isimlerin sözleşmesini feshetti. Alpaslan Öztürk sezon sonuna kadar Spor Toto 1. Lig ekibi Eyüpspor’a kiralandı. Charleroi, Valentine Ozornwafor’un sözleşmesinde yer alan satın alma opsiyonunu kullandı. Olimpiu Morutan tecrübe kazanması adına satın alma opsiyonuyla birlikte Serie B ekibi Pisa’ya kiralandı. Fransa Ligue 1 ekibi Nantes, Mostafa Mohamed için satın alma opsiyonlu kiralık formülüyle Galatasaray’la el sıkıştı. La Liga temsilcisi Sevilla, 12 milyon euro artı bonuslar karşılığında Marcao’yu kadrosuna kattı.

GALATASARAY TEKLİF YAPTI

Savunma hattına takviye yapmak isteyen sarı-kırmızılılar, Alfredo Pedulla’nın haberine göre Genoa ile olan sözleşmesini fesheden ve boşta olan Sırp futbolcu Nikola Maksimovic için teklifte bulunduğu öğrenildi.

302 RESMİ MAÇ

Galatasaray’ın gündeminde olan Maksimovic, kariyerinde Sloboda Uzice, Kızılyıldız, Apollon Limassol, Torino formaları giydikten sonra 2017’de 21 milyon Euro bonservis bedeliyle Napoli’ye transfer olan Maksimovic 2021’de bedelsiz olarak Genoa’ya transfer olmuştu. Kariyeri boyunca toplam 302 maça çıktı. Çıktığı maçlarda rakip takımın kalesini 6 kez sarstı ve takım arkadaşlarına 12 kez gol pası verdi. 30 yaşındaki stoperin şu anki değeri 2 milyon 500 bin Euro olarak gösteriliyor.

JOSE MOURINHO DA İSTİYOR

Okan Buruk yönetimindeki Galatasaray’ın istediği stoperin bir taliplisi daha çıktı. Belotti’yi sarı-kırmızılıların elinden alan Roma, bu kez Nikola Maksimovic için devreye girdi. Jose Mourinho’nun ekibi, savuma hattına takviye adına Sırp oyuncu ile ilgileniyor.

 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*