Galatasaray’a yıldız forvet! Transfer için bonservis bedeli ödenmeyecek

Galatasaray’da kurmaylar gelecek sezon adına transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızılılar bu doğrultuda transfer gündemine tecrübeli bir golcüyü dahil etti. Galatasaray’ın transfer etmeyi hedeflediği başarılı futbolcuyu İspanyol basını duyurdu.

Takımıyla olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan tecrübeli forvetin aynı zamanda Sevilla’nın da transfer listesinde olduğu kaydedildi. İşte transfer haberinin ayrıntıları…

ICARDI KİRALANDI, SEFEROVIC DEVRE ARASINDA GİTTİ

Galatasaray’da sezon başında forvet hattına iki önemli isim dahil edildi. Benfica’dan Haris Seferovic ile birlikte Paris Saint Germain’den Mauro Icardi kiralandı. Haris Seferovic, Galatasaray’da beklenen performansı bir türlü gösteremedi.

Sarı-kırmızılılar, İsviçreli santrforun kiralık sözleşmesini ara transfer ve tescil döneminde feshetti. Galatasaray’da Paris Saint Germain’den kiralanan Mauro Icardi gösterdiği performansla dikkat çekti. Arjantinli forvetin bonservisinin alınması için Paris Saint Germain ile görüşmeler hızlandırıldı.

ZANIOLO’YA TALİPLER ÇIKTI

Galatasaray’ın ara transfer ve tescil döneminde Roma’dan 15 milyon euro bedelle kadrosuna kattığı Nicolo Zaniolo için Serie A devleri sıraya girdi. Galatasaray’da gösterdiği başarılı performansla dikkat çeken İtalyan oyuncunun; Inter, Milan ve Juventus’un transfer listesinde olduğu öğrenildi.

Nicolo Zaniolo’nun sözleşmesinde yer alan serbest kalma bedelinin Avrupa’dan kulüpler tarafından karşılanmaya hazır olduğu kaydedildi. Sarı-kırmızılılarda sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Bafetimbi Gomis ile yeni sözleşme imzalanmasının planlanmadığı ifade edildi. Fransız santrforun sezon sonunda takımdan ayrılacağı kaydedildi.

ALFREDO MORELOS GÜNDEME GELDİ

Forvet hattında sezon başında yoğun bir dönemden geçmesi beklenen Galatasaray’da kurmayların listesine sürpriz bir ismi dahil ettiği ortaya çıktı. İspanyol basınının haberine göre; Rangers ile sözleşmesi sezon sonunda bitecek olan Alfredo Morelos, Galatasaray’ın transfer gündemine dahil edildi.

Rangers ile olan sözleşmesi sezon sonunda bitecek Alfredo Morelos’a henüz yeni mukavele teklifi gelmediği belirtildi. Kolombiyalı forvetin kariyerine Rangers’ta devam etmeyi planlamadığı vurgulandı.

Rangers’tan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Alfredo Morelos için Galatasaray’ın da devrede olduğu aktarıldı. Sarı-kırmızılıların yanı sıra La Liga ekiplerinden Sevilla’nın da 26 yaşındaki forvetle ilgilendiği belirtildi.

19 GOLE KATKI SAĞLADI

Alfredo Morelos bu sezon Rangers formasını 44 resmi maçta giydi. Kolombiyalı forvet bu müsabakalarda rakip fileleri 12 kez havalandırma başarısı gösterdi. 26 yaşındaki forvet aynı zamanda 7 asist üretti. Alfredo Morelos’un güncel piyasa değeri 7 milyon euro.

Deportivo Independiente Medellín altyapısında yetişen Alfredo Morelos daha sonra HJK Helsinki’ye kiralandı. HJK Helsinki, 1 yıl sonra Alfredo Morelos’un bonservisini 500 bin euro karşılığında aldı. Rangers, tecrübeli golcü için HJK Helsinki’ye 1 milyon 200 bin euro bonservis bedeli ödedi. Alfredo Morelos, Kolombiya Milli Takımı’nda 11 maçta 1 gol atma başarısı gösterdi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*