Galatasaray’da saatli bomba Angelino! Leipzig’in kararı bekleniyor

Galatasaray, Angelino’nun zorunlu satın alma şartını kaldıramazsa önemli bir sorunla karşı karşıya kalacak. Sarı-kırmızılılar sezon sonuna kadar oynatarak bonservisine sahip olacak ya da kenarda tutarak bu kez futbolcuyla sorunlar yaşayacak.

RB Leipzig’den 1.5 milyon euro karşılığında kiralık olarak kadroya katılan İspanyol sol bekin sözleşmesinde, şarta bağlı 6 milyon euroluk zorunlu satın alma opsiyonu bulunuyor. Bu şart da oyuncunun üç maç daha oynaması durumunda otomatik olarak devreye girecek.

Sarı-kırmızılılar, Leipzig’le yeniden pazarlığa oturarak futbolcu için bu zorunlu maddenin kaldırılmasını isteyecek. Kazımcan’ın beklentileri karşılayamaması nedeniyle Angelino’yu oynatmaya ihtiyaç duyan Cim Bom, bir yandan da 26 yaşındaki oyuncuyu mecburen 6 milyon euroya satın almak zorunda kalacağı bir sonuçla karşılaşmak istemiyor.

Ancak Alman kulübünün, sezon ortasında sözleşmede yapılacak bir değişikliğe sıcak bakmadığı öğrenildi. RB Leipzig’in, Angelino’nun satın alma opsiyonunu kaldırmayı ve bu opsiyon miktarının 6 milyon eurodan aşağıda olmasını istemediği belirlendi. Yeniden Bundesliga ekibinin kadrosunda değerlendirilmesi düşünülmeyen futbolcuyu elden çıkarmak için, Galatasaray bir fırsat olarak görülüyor.

Angelino’nun son dönemde yedek kulübesinde daha çok bekliyor olması, futbolcunun benzer bir süreci deneyimlediği eski takımında yaşananları akıllara getirdi. RB Leipzig’de oynamadığı ve kulübede beklediği zamanlarda bundan duyduğu memnuniyetsizliği açık bir şekilde gösteren futbolcu, bu yüzden dönemin teknik ekibiyle sorunlar yaşamıştı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*