Günün bomba transfer haberleri (17 Temmuz 2023)

Transfer döneminin açılmasıyla birlikte birçok önemli yıldızın adı Süper Lig kulüpleriyle anılmaya başladı. Süper Lig’de başta Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş ve Trabzonspor olmak üzere tüm kulüpler önemli yıldızların peşinden koşuyor. Günün öne çıkan transfer haberlerini sizler için derledik…

İŞTE TRANSFER DÜNYASINDA YAŞANAN SON GELİŞMELER

09:2017 Temmuz 2023

Beşiktaş’a 20 milyon Euro’luk yıldız! Transferde yeni hedef

Dusan Tadic’i Fenerbahçe’ye kaptıran Kara Kartal hücum hattını güçlendirmek için yeni bir ismi gündemine aldı. Vakit kaybetmek istemeyen Beşiktaş 20 milyon Euro’luk yıldız için hemen çalışmaları başlattı, temaslar hızlandı.

Son olarak gündeme gelen ismin, Portekiz ekibi Braga’dan Ricardo Horta olduğu kaydedildi. 28 yaşındaki 1,73’lük sol forveti kiralık olarak kadrosuna katmak isteyen Kara Kartal’ın, Braga’yla temaslara başladığı bildirildi.

Kariyerinde daha önce Benfica ve Malaga gibi kulüplerde de forma giyen Horta, sol forvet bölgesine ek olarak sağ kanat ve ikinci santrfor olarak görev alabiliyor. Piyasa değeri 20 milyon Euro olan tecrübeli futbolcu, Portekiz Milli Takımı’nda da görev yapıyor.

Beşiktaş’ın, Horta için yapacağı kiralama teklifine satın alma opsiyonu da ekleyeceği ve bu doğrultuda görüş alış verişinin sürdüğü ifade edildi. Braga’nın kaptanlığını yapan başarılı isim, geçen sezon takımıyla 45 karşılaşmaya çıkıp 16 gol ve 10 asistlik performans ortaya koymuştu. (FANATİK)

09:1917 Temmuz 2023

Galatasaray istiyordu! Süper Lig’den talibi çıktı

Süper Lig’de transfer hareketliliği hız kazandı. Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor ve Süper Lig kulüpleri transferde birbirlerine çalım atmaya başlarken Süper Lig’in yeni ekibi, Galatasaray’ın istediği Cedric Bakambu’yla görüşmelere başladı. İşte detaylar…

Samsunspor Başkanı Yüksel Yıldırım, Hollandalı genç yetenek Mohamed Ihattaren ile görüşmelerin sürdüğünü ifade etti. Ancak, bu transferin gerçekleşip gerçekleşmeyeceğini net bir şekilde bilemediklerini dile getirdi. Samsunspor Başkanı, Cedric Bakambu ile yapılan görüşmeler hakkında da bilgi verdi. Bakambu’nun takımın ilk transfer görüşmesini yaptığı oyuncu olduğunu söyledi. Yıldırım, kulüp olarak Bakambu’ya 1.2 milyon Euro’luk bir teklif sunduklarını belirtti ve bu teklifin kabul edilmesi halinde transferi gerçekleştirmekten mutluluk duyacaklarını ifade etti.

ÇOK TALİBİ VAR

Cedric Bakambu, hızı ve golcü özellikleriyle tanınan bir futbolcu olarak dikkat çekiyor. Samsunspor’un transferdeki bu hamlesi, takımın hücum gücünü artırma amacını gözler önüne seriyor. Bakambu’nun transferine ilişkin çok sayıda takımın devrede olması Kuzey ekibinin işini zorlaştırıyor. (FANATİK)

09:1517 Temmuz 2023

Transferde Zajc bombası! Süper Lig devi ile görüştü

Orta sahaya takıma seviye atlatacak bir takviye yapmak isteyen Trabzonspor’un gündemine flaş bir isim geldi. Bordo-Mavililer’de teknik direktör Nenad Bjelica’nın hedefinde Fenerbahçe ile hala sözleşme yenilemeyen Miha Zajc var. Oyuncuyla Hırvat teknik adam arasında görüşme yapıldı.

Fenerbahçe ile olan sözleşmesini uzatmayan ve kendisine İtalya’da kulüp arayan Miha Zajc’a teklif gönderildi. Nenad Bjelica, Zajc’ı arayarak Bordo-Mavili takımda kendisiyle çalışmak istediğini iletti.

Trabzonspor halihazırda Marek Hamsik’in yerine tecrübeli oyuncu arayışlarına devam ediyor olsa da Zajc’ı da bu mevkide değerlendirebilir. (FANATİK)

09:1317 Temmuz 2023

Trabzonspor’da Dorukhan Toköz’den ayrılık kararı

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Trabzonspor’da Dorukhan Toköz sürprizi yaşanıyor.

Çalışmalarına tam gaz devam eden Trabzonspor’da Teknik Direktör Nenad Bjelica, Dorukhan Toköz hakkında yönetime ‘fiziksel olarak yetersiz’ raporu sundu. Bu gelişmenin ardından milli futbolcu, Trabzonspor’dan ayrılmak istediğini Bordo-mavili yönetime bildirdi.

SEZON PERFORMANSI

Dorukhan Toköz, geçtiğimiz sezonun büyük bir bölümünü sakat geçirdiği Trabzonspor’da sadece 9 karşılaşmada forma giymişti.

09:1017 Temmuz 2023

Emre Belözoğlu’nun prensine Galatasaray kancası!

Gelecek sezon Süper Lig’de şampiyonluk hedefleyen Galatasaray, transfer çalışmalarını hızlandırdı. Sarı-kırmızlı ekibin kurmayları, Emre Belözoğlu yönetimindeki Başakşehir’de forma giyen genç futbolcuyu listeye aldığı öğrenildi.

Galatasaray’da yerli kaleci için gündeme gelen son isim Başakşehir kalecisi Muhammed Şengezer oldu. Sarı-kırmızılılar 26 yaşındaki kaleciyi yakın takibe aldı. Geçen sezon Başakşehir’de 21 resmi maça çıkan Muhammed, başarılı performansıyla öne çıkmıştı.

 

Haberin Devamı


İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*