İlker Yağcıoğlu’ndan Wilfried Zaha’ya salvolar! ‘Tam anlamıyla hayal kırıklığı’

Süper Lig’in 20’nci haftasında Galatasaray, Kayserispor engelini 2-1’lik skorla geçti. Sarı-kırmızılıların 3 puanla kapattığı maçı İlker Yağcıoğlu yorumladı.

Galatasaray’da bu sezon yapılan transferlerin etkisizliğine dikkat çeken İlker Yağcıoğlu, “Bir şeyler eksik Galatasaray’da. Icardi ve Kerem eksik ama bir de olup eksik olanlar var. Zaha, Tete, Halil… Galatasaray 43 kere rakip ceza sahasına girmiş, Halil 7 kere topla buluşmuş. Bir kişi eksik oynamışlar gibi sanki. Yine ne varsa geçen senekilerde var” dedi.

Zaha’nın hayal kırıklığı yarattığını belirten İlker Yağcıoğlu, “Yani ne oldu bu transferlere, nasıl bu kadar geriye gittiler? Zaha tam anlamıyla bir hayal kırıklığı, Ndombele keza öyle. Üst üste ikinci puan kaybı olsaydı çok moral bozulurdu. Önümüzdeki hafta Trabzonspor deplasmanı da varken bu galibiyet çok değerli” ifadelerini kullandı.

Galatasaray’ın Şampiyonlar Ligi performansı sonrası bambaşka bir kimliğe büründüğünü vurgulayan İlker Yağcıoğlu, “Benim Bayern Münih ve Manchester United maçlarında izlediğim Galatasaray ile bu Galatasaray arasında 180 derece geriye gidiş var. İnanılmaz derecede bir geriye gidiş var takımda” yorumunda bulundu.

İlker Yağcıoğlu son olarak şu ifadeleri kullandı: “Galatasaray birkaç oyuncusunun iyi oyunuyla bu maçtan 3 puanla ayrılmayı başardı ama bilmiyorum… Söylediğim gibi bir şeyler eksik Galatasaray’da.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*