Jorge Jesus: Fenerbahçe 8 senedir kupa kazanamıyor

Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus ve tecrübeli futbolcu Mert Hakan Yandaş, Başakşehir ile oynayacakları Ziraat Türkiye Kupası Final maçı öncesi açıklamalarda bulundu.

Jorge Jesus yaptığı açıklamada, “Finali kazanmak istiyoruz. İki kulüp için de önemli bir kupa. Önemli bir maç olacak. Ligde sonuna kadar mücadele verdik fakat kazanamadık.” ifadelerini kullandı.

Oyuncuların bu kupayı daha önce kazanmadığına vurgu yapan Jesus, “Kupayı kazanmak istiyoruz. Oyuncularım kupanın bilincinde çünkü bu kupayı daha önce hiç kazanmadılar.” diye konuştu.

Fenerbahçe’nin 8 senedir kupa alamadığını ifade eden teknik adam, Türkiye Kupası, bu ülkedeki her takım için çok değerli. Bu tarz finaller oynamak için bu ülkede çok güzel stadyumlar var. Rakibimiz de bizim gibi kupayı kazanmak istiyor. Fenerbahçe 8 senedir kupa kazanamıyor, bu yüzden yarın kupayı kazanmak istiyoruz.” sözlerini kullandı.

Final hakkında konuşan Mert Hakan Yandaş, “İnşallah Türkiye Cumhuriyeti’nin 100. yılına yakışan bir final olur. İyi hazırlandık. İnşallah kazanan taraf biz oluruz ve taraftarımızı bir nebze mutlu ederiz” dedi.

Kupayı kazanmak istediklerini dile getiren tecrübeli futbolcu, “Sezona iki kupa hedefi ile başladık. Bizim için maalesef lig hüsranla bitti. Bunu yaşamak istemezdik. Son ana kadar mücadelemizi verdik. Bu bizde inanılmaz üzüntü yarattı. Kupanın önemi sezon başından beri aynı. Kazanmak için çıkacağız. İnşallah kazanıp bir nebze de olsa taraftarımıza kendimizi affettirmek istiyoruz” açıklamalarında bulundu.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*