Pendik Toplu Açılış Töreni! Cumhurbaşkanı Erdoğan’dan önemli açıklamalar

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın açıklamaları şu şekilde: “Sevgili Pendikliler, değerli kardeşlerim, kıymetli hanımefendiler, sevgili genç kardeşlerim sizleri en kalbi duygularımla, hürmetle, muhabbetle selamlıyorum.

Rabbim tuttuğunuz oruçları, yaptığınız ibadetleri kabul eylesin, Rabbim mübarek günler hürmetine depremzedelerimize yardım eylesin, buradan öncelikle ölenlerimize Allah’tan rahmet diliyorum. Yakınlarına sabırlar diliyorum. Yaralılarımıza Rabbim’den acil şifalar diliyorum. Şu anda enkazları kaldırıyoruz. İnşallah en yakın zamanda da konutları bitirerek hak edenlere teslim etmenin gayreti içerisinde olduğumuzu ifade etmek istiyorum.

14 MAYIS’TA BENİM MİLLETİM GEREKEN DERSİ VERECEKTİR

Bunlara asıl kıblenin neresi olduğunu 14 Mayıs’ta siz bildireceksiniz. Kardeşlerim bizim derdimiz var derdimiz, biz dertliyiz, fakat istismarla bu yolarda dolaşanlar, istismarla sağa sala savrulanlar bilmezler ki inşallah 14 Mayıs’ta gereken dersi benim milletim onlara verecektir.

Bugün bir kez daha Pendik’te bulunmanın bahtiyarlığı içindeyiz. Bugün bir kez daha Pendik’in vefalı, yürekli, mert, kadir şinaz insanları ile kucaklaşmanın sevinci içerisindeyim. Biz İstanbul’u bir başka seviyoruz. Özellikle Pendik’i bambaşka seviyoruz.

Pendik bizi bağrına basan bir ilçemiz, milli iradenin kalesi olan bir ilçemiz. Toplandığımız alanın bizim için ayrı bir önemi var. Hep diyorum ya ah şu meydanların bir dili olsa da konuşsa, işte bu meydan mücadelemizin de, muhabbetimizin de şahidi olan bir meydan.”

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*