Real Madrid’in 93 milyon euroluk Karim Benzema alternatifi! Çalışmalar başladı

Sözleşmesinin bitmesiyle 14 sezondur formasını giydiği Real Madrid’e veda eden Karim Benzema, Suudi Arabistan temsilcisi Al-Ittihad’a transfer oldu. La Liga devi, Benzema’nın yerini doldurmak için harekete geçti ve transfer listesine 93 milyon euro bedelindeki Portekizli yıldızı ekledi.

BENZEMA İMZAYI ATTI

Suudi Arabistan Pro Lig’de 2022-2023 sezonunu şampiyon tamamlayan Al-Ittihad kulübü Fransız yıldız Karim Benzema ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Real Madrid’de başarılarla dolu kariyere imza atan 35 yaşındaki forvet, kariyerine Suudi Arabistan’da devam edecek. Al-Ittihad kulübü sosyal medya hesabından Benzema’nın transferini resmen duyurdu.

Karim Benzema, 14 sezonluk Real Madrid macerasında 647 resmi maçta forma giydi. Fransız yıldız söz konusu maçlarda 353 kez rakip fileleri sarsmayı başarırken, bunun yanında takım arkadaşlarına 165 kez gol pası verdi.

BELLİNGHAM REAL MADRİD’DE

İspanyol devi, Jude Bellingham için Borussia Dortmund ile anlaşmaya vardı. İspanyol kulübü de resmi açıklamayı internet sitesinden duyurdu. Los Galacticos, Jude Bellingham ile 6 yıllık sözleşme imzalandığını açıkladı.

Kulüpten yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi: “Real Madrid C. F. ve Borussia Dortmund, önümüzdeki altı sezon boyunca kulübümüzle bağlantılı olacak oyuncu Jude Bellingham’ın transferi konusunda anlaşmaya vardı.

‘GOLLERE İHTİYACIMIZ VAR’

Milli Takım toplantısında El Chiringuito’ya konuşan Nacho Fernandez Real Madrid’in durumu hakkında önemli açıklamalarda bulundu. Eflatun beyazlıların ilgilendiği santrfor adayları hakkında konuşan Fernandez, “Karim gibi önemli bir oyuncu aramızdan ayrıldı ve gollere ihtiyacımız var. Harry Kane bu yaz ve Mbappe bu sonraki yaza mükemmel bir şekilde uyardı.” açıklamalarında bulundu.

MBAPPE’NİN TERCİHİ PSG OLDU

Henüz 24 yaşında olmasına rağmen 1 Dünya Kupası başta olmak üzere 17 kupa kazanan, 3 kez Fransa’da yılın futbolcusu seçilen Mbappe geçtiğimiz sezon başında Real Madrid’den 237 milyon euroluk çok ciddi bir teklif almıştı. Ancak Fransız süperstar, o dönemde PSG’de kalmaya karar vererek Madridli yöneticileri şaşırtmıştı.

HEDEF GONÇALO RAMOS

Benzema’nın takımdan ayrılmasından sonra forvet arayışlarına başlayan Real Madrid, Benfica’nın yıldız futbolcusuna gözü dikti. İngiliz basınından The Mirror’un haberine göre İspanya temsilcisi, Benfica’da forma giyen Gonçalo Ramos’u transfer etmek için çalışmalara başladığı öğrenildi.

93 MİLYON EUROLUK İSTEK

Benfica, özellikle Katar’daki Dünya Kupası’nda ön plana çıkan genç yıldızı Ramos’u 93 milyon euroya satmaya sıcak bakabilir.

BU SEZON ALEV ALDI

Benfica forması giyen Gonçalo Ramos, bu sezon Portekiz temsilcisi ile 47 resmi maçta forma giydi. Genç futbolcu söz konusu maçlarda 27 kez gol atarken, 12 kez de asist performansı sergiledi.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*