Rıhtımda ‘istek türkü’ cinayeti

FERİT ZENGİN / HABER MERKEZİ- İstanbul Kadıköy Rıhtım’ında önceki gün 18.00 sıralarında saz eşliğinde şarkı söyleyen Cihan Aymaz, kendisine dinleyen bir kadına laf atarak tacizde bulunan Mehmet Caymaz isimli şahsı müziğini keserek uyardı. Görgü tanıklarının iddiasına göre, uyarı sonrası bir süre çevrede dolaşan Mehmet Caymaz, tekrar Cihan Aymaz’ın yanına gelerek bu sefer kendisinden şarkı isteğinde bulundu.

Genç şarkıcının istediği şarkıyı çalmaması üzerine cebinden çıkardığı parayı Aymaz’ın önüne atıp, “Parasıyla değil mi çalacaksın” diyen Mehmet Caymaz’la sözlü tartışmaya giren müzisyen, bıçak darbelerinin hedefi oldu. Yanında taşıdığı bıçağı göğsüne sapladığı genç şarkıcıyı sonra da denize atan saldırgan arkasından kendisi de atladı. Denizde bıçaklamaya devam ettiği genç şarkıcıyı boğmaya çalışan Mehmet Caymaz, çevredeki vatandaşların tepkisi üzerine yüzerek uzaklaştı.

13 suç kaydı çıktı

Vatandaşların denizden çıkardığı ve çok kan kaybettiği öğrenilen Cihan Aymaz kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti. Sahil Güvenlik ekiplerince yakalanan saldırganın “uyuşturucu”, “yaralama”, “nitelikli yağma”, “tehdit”, “hakaret” ve “mala zarar verme” suçlarından 13 kaydı olduğu öğrenildi. Mehmet Caymaz tutuklandı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*