Süper Lig devinden Haji Wright için yeni teklif!

Gösterdiği başarılı performanslarla birçok kulübün radarına giren Antalyaspor’un golcüsü Haji Wright’ta sürpriz gelişmeler yaşanmaya devam ediyor. Başarılı futbolcu yeniden Süper Lig devinin gündemine geldi.

BERTUĞ YILDIRIM’I RENKLERİNE BAĞLADI

Antalyaspor, ülkemizde yaşanan deprem felaketlerinin ardından ligden çekilen Hatayspor’un genç yıldızı Bertuğ Yıldırım ile hücum hattını güçlendirmişti. Antalyaspor, Hatayspor’dan Bertuğ Yıldırım’ı sezon sonuna kadar kiraladı. Genç golcünün, satın alma opsiyonu ise bulunmuyor.

LUİZ ADRİANO İLE YOLLAR AYRILDI

Ara transfer dönemini hayli hareketli geçiren Antalyaspor’da ayrılık gerçekleşmişti. Takımın golcü futbolcusu Luiz Adriano, ülkesi Brezilya’da Internacional’e transfer oldu. Brezilya ekibi, resmi internet sitesinden yaptığı açıklamada 35 yaşındaki santrfor ile 30 Haziran 2024 yılına kadar sözleşme imzalandığını duyurdu.

SÜPER LİG DEVLERİNİN GÖZDESİ

Antalyaspor’da gösterdiği başarılı performanslarla adından bir hayli söz ettiren Haji Wright, transfer döneminin de gözdeleri arasında yer alıyordu. ABD’li golcünün ismi Galatasaray ve Fenerbahçe ile anılırken sürpriz bir gelişme daha yaşandı.

GÜNDEM HAJİ WRİGHT

TRT Spor’da yer alan habere göre Galatasaray’da transfer çalışmaları sürüyor. Sarı-kırmızılılar, Fraport TAV Antalyaspor’un ABD’li golcüsü Haji Wright’ı kadrosuna katmak istiyor.

YENİ TEKLİF YOLDA

İlk teklifi Akdeniz ekibi tarafından reddedilen Galatasaray’da yönetim, fiyat yükselterek yeni bir teklif yapacak. Haji Wright bu sezon tüm kulvarlarda 17 maça çıkarken 11 gol 1 asistlik katkı vermişti.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*