Trabzonspor’da Nenad Bjelica’nın raporu Dorukhan’ı bitirdi

Trabzonspor’un Slovenya kampında hareketli saatler yaşandı. Takımda forma bulamayan Dorukhan Toköz, bordo-mavililerle olan sözleşmesini karşılıklı olarak sonlandırdı. Her şey, Teknik Direktör Nenad Bjelica’nın raporuyla başladı. Hırvat teknik adam, Dorukhan’ın fiziksel olarak yetersiz olduğunu, kilolarının bulunduğunu yazdı. Hatta, Slovenya’da yapılan hazırlık maçlarında, tecrübeli futbolcuyu maç kadrolarına bile almadı. Bunun üzerine Dorukhan yönetime başvurdu. Bjelica döneminde şans bulamayacağını anlayan milli oyuncu, bu nedenle ayrılmak istediğini bordomavililere iletti. Trabzonspor Yönetimi ise bunu anlayışla karşıladı.

Kulübün bu konuda Kamuoyu Aydınlatma Platformu’na (KAP) yapılan açıklama şöyle:

“Şirketimiz ile profesyonel futbolcumuz Dorukhan Toköz arasındaki 29.07.2021 başlangıç ve 31.05.2024 bitiş tarihli profesyonel futbolcu sözleşmesi karşılıklı olarak feshedilmiştir. Yapılan anlaşmaya göre oyuncuya herhangi bir fesih tazminatı ödenmeyecektir.”

2021-2022 sezonunda transfer olduğu Trabzonspor formasıyla 41 resmi maça çıkan Dorukhan, 2 gol ve 2 asistlik performans sergiledi. Trabzonspor’un genç futbolcuları Ali Şahin Yılmaz, Arif Boşluk, Emirhan Zaman ve Salih Malkoçoğlu, takımdan ayrılan Dorukhan Toköz’ü havalimanında yolcu etti.

Kimi umreye kimi Venedik’e

Trabzonspor Teknik Direktörü Nenad Bjelica, Slovenya kampında üç gün izin verdi. Bordo-mavili ekipte, Trezeguet ile Bardhi, kısa tatilden faydalanıp umreye gitti. Takımın tecrübeli isimlerinden Uğurcan Çakır, Abdülkadir Ömür ile Eren Elmalı ise tatil tercihini Venedik’ten yana kullandı. Uğurcan ayrıca, A takıma katılan gençlerin de dinlenebilmeleri ve tatillerini rahat geçirebilmelerini sağlamak için maddi destek sağladı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*