Trabzonspor’da rota Türkiye Kupası!

Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Trabzonspor bugün deplasmanda Ümraniyespor ile karşılaşacak. Ümraniye Belediyesi Şehir Stadı’nda saat 20.30’da başlayacak müsabakada Ümit Öztürk düdük çalacak.

Ligde Başakşehir galibiyetiyle moral bulan Trabzonspor, rotasını Ziraat Türkiye Kupası’na kırdı. Ümraniyespor ile son 16 turu maçında bu akşam deplasmanda karşılaşacak bordo-mavililer galibiyet arayacak. 

Bu sezon deplasman karnesi endişe veren Karadeniz ekibi, kupadaki Ümraniyespor maçını kazanarak dış sahadaki galibiyet hasretini sonlandırmak istiyor.  
Bu sezon deplasmanda son galibiyetini Spor Toto Süper Lig’in 8. haftasında  Kayserispor’u 2-1 mağlup ederek alan Trabzonspor, 110 gündür dış sahada oynadığı maçlarda  gülemiyor. Bordo-mavililer, deplasmanda oynadığı son 4 lig mücadelesinde ise 2 beraberlik, 2 mağlubiyet aldı. Karadeniz ekibi, Ziraat Türkiye Kupası’nda Umraniyespor müsabakasıyla bu kabusu sonlandırmayı hedefliyor.

TARAFTARLAR KARŞILADI

Bordo-mavililer, Ziraat Türkiye Kupası son 16 turunda Ümraniyespor ile yapacağı maçın hazırlıklarını tamamladı. Abdullah Avcı yönetimindeki antrenman ısınma ve koşu çalışmalarıyla başladı. Daha sonra şut ve pas çalışmasına geçen futbolcular, son bölümde de taktik çalıştı. Öte yandan antrenman sonrası İstanbul’a giden bordo-mavili kafileyi taraftarlar karşıladı. Teknik direktör Abdullah Avcı, taraftarların desteğini alırken bir de çiçek hediye edildi. 

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*