Şenol Güneş’ten yarış değerlendirmesi: Alnımızın akıyla çıkarız

Beşiktaş Teknik Direktörü Şenol Güneş, Galatasaray derbisinde galibiyet kadar stattaki kusursuz ambiyanstan çok memnun kaldı. Deneyimli hoca, siyah-beyazlı takıma maç boyu müthiş bir destek veren tribünlerin galibiyette büyük pay sahibi olduğuna vurgu yaptı.

Derbide taraftarların güzel futbol ve üç puan beklentisine yanıt verdiklerinin altını çizen Güneş, “Kuşkusuz bu galibiyetin temelinde futbolcuların mücadelesinin yanı sıra tribünlerin takıma verdiği destek yatıyor. Takıma yine pozitif enerji verdiler. Tribünleri dolduran taraftarımıza teşekkür ediyorum, iyi ki varlar” dedi.

Zirve yarışını değerlendiren Şenol Güneş kalan dört maçı da kazanmaya odaklandıklarını aktardı. Siyah-beyazlı teknik adam, “Bu aşamada bizim için önemli olan kalan dört maçı kazanmak ve bunu da başaracağımıza inanıyorum. Oyuncularımın kazanma isteği bizim en büyük avantajımız. Futbolcular arasında ayrım yapmam, hepsinin maşallahı var iyi mücadele ediyorlar.

Derbiyi kazanmayı çok istedik ve haklı bir galibiyet aldık. Cumartesi günü Antalyaspor ile deplasmanda oynayacağız. Ligde kolay maç yok, zaten bunu görüyoruz ve yaşıyoruz. Bu takımın son dört maçtan da alnının akıyla çıkacağına inanıyorum ve onlara çok güveniyorum” ifadelerini kullandı.

MAÇ BAŞI PUAN ORTALAMASI 2,26

Şenol Güneş, Beşiktaş’ın başında 19 Süper Lig maçına çıkarken 13 galibiyet, 4 beraberlik, 2 yenilgi aldı. Siyah-beyazlılar, Güneş yönetimindeki 19 karşılaşmadan 43 puan çıkardı. Deneyimli hocanın maç başı puan ortalaması 2,26 olarak gerçekleşti. Kartal son 19 lig maçında kalesinde sadece 15 gol gördü. Beşiktaş, Valerien Ismael idaresindeki ilk 11 müsabakada 14 gole engel olamamıştı.

İlk yorum yapan olun

Bir yanıt bırakın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak.


*